Boka tid
Boka tid Login För företag

Vi hjälper dig att må bra

Vissa sjukdomar kräver lite mer stöd än andra. Vi vill göra vårt yttersta för att hjälpa dig som har besvär. Vi har varsamt utvalda specialister med lång erfarenhet inom specifika sjukdomar som hjälper dig att må bra.

Medicheck erbjuder dig som patient privatfinansierade möten

Privatfinansierade möten

De flesta besvär kan du få hjälp med på vårdcentralen, men i vissa fall kan man behöva mer specialiserad vård. I våra privatfinansierade möten kan du söka direkt till specialist inom just det område du behöver hjälp med.

Kostnaden för ett sådant möte är 795 kronor, 995 kr eller1495 kronor beroende på mötets natur och innehåll. Frikort gäller ej för dessa möten.

Medicheck - Astmakliniken

Allergi

Hos oss får du hjälp av specialistläkare direkt utan omvägar och remisstvång. Vi hjälper dig med diagnostisering, rådgivning, behandling och vaccination mot allergi.

Vård vid allergi

Medicheck - Framtidens specialistvård

Hud

Hos oss får du hjälp av hudläkare direkt utan omvägar. Vi hjälper dig med diagnostisering, rådgivning och behandling. Vi genomför även utredningar om det är nödvändigt.

Vård för din hud

Medicheck - Sköldkörtelkliniken

Sköldkörtel

Anpassad vård och behandling för dig som har problem med sköldkörteln. Vi hjälper dig med utredning, diagnostisering och behandling av din sköldkörtelsjukdom.

Vård för din sköldkörtel

Medicheck - Specialistläkare online

Psykiatri

Våra erfarna psykologer och psykiatriker är tillgängliga för att hjälpa till med psykisk ohälsa. Det behövs ingen remiss för att boka en tid, en bedömning görs istället direkt i mötet.

Vård för psykiska ohälsa

Gynekologi

Våra specialister inom gynekologi hjälper dig utan omvägar och krångliga regler. Våra gynekologer hjälper kvinnor som har besvär såsom svår mensvärk, svamp i underlivet, flytningar, torra slemhinnor, PMS, endometrios, klimakteriet, problem vid menstruation och ägglossning.

Vård för gynekologiska sjukdomar

Neurologi

Hos oss får du hjälp av specialister inom neurologi utan krav på remiss. Vi hjälper dig med diagnostisering, rådgivning och behandling.

Vård för neurologiska sjukdomar

Vaccin, vaccination, vaccinering

Allmänmedicin

Allmänspecialister är läkare som är specialistutbildade inom området allmänmedicin. En allmänspecialist arbetar ofta på vårdcentral som husläkare, distriktsläkare eller familjeläkare. Läkaren utreder och behandlar hälsotillstånd hos patienter i alla åldrar, från enklare åkommor till svårare eller kroniska sjukdomar. Om läkaren bedömer att patientens tillstånd kräver utredning eller behandling hos en annan specialistläkare får patienten hjälp att komma till andra specialister inriktade på särskilda områden.

Vård hos allmänspecialist

Medicheck - Magkliniken

Mage, hjärta och mycket mer

Våra specialister hjälper till inom många olika områden. Nedanför kan du se ett urval av områden och besvär där vi kan ge dig anpassad vård och behandling.

Se alla specialistområden här

Vi kan hjälpa dig med