Boka tid
Boka tid Login För företag

Vi hjälper dig att må bra

Vissa sjukdomar kräver lite mer stöd än andra. Vi vill göra vårt yttersta för att hjälpa dig som har besvär. Vi har varsamt utvalda specialister med lång erfarenhet inom specifika sjukdomar som hjälper dig att må bra.

 

Medicheck erbjuder dig som patient regionfinansierade möten där patientavgiften är 100 kronor eller frikort. Detta gäller för sådana ärenden som räknas in i primärvård. Vissa fall, diagnoser och utredningar  (licensläkemedel, läkemedel för ADHD, Liothyroninbehandling för att nämna några) räknas som specialistvård och täcks inte av vårt nuvarande primärvårdsavtal och måste därför finansieras av dig som patient själv. Din behandlande läkare informerar dig i de fall detta gäller. Kostnaden för ett sådan möte är 750 kronor eller 1 150 kronor beroende på mötets natur och innehåll.

Medicheck - Astmakliniken

Allergi

Hos oss får du hjälp av specialistläkare direkt utan omvägar och remisstvång. Vi hjälper dig med diagnostisering, rådgivning, behandling och vaccination mot allergi.

Vård vid allergi

Medicheck - Framtidens specialistvård

Hud

Hos oss får du hjälp av hudläkare direkt utan omvägar. Vi hjälper dig med diagnostisering, rådgivning och behandling. Vi genomför även utredningar om det är nödvändigt.

Vård för din hud

Medicheck - Sköldkörtelkliniken

Sköldkörtel

Anpassad vård och behandling för dig som har problem med sköldkörteln. Vi hjälper dig med utredning, diagnostisering och behandling av din sköldkörtelsjukdom.

Vård för din sköldkörtel

Medicheck - Magkliniken

Mage, hjärta och mycket mer

Våra specialister hjälper till inom många olika områden. Nedanför kan du se ett urval av områden och besvär där vi kan ge dig anpassad vård och behandling.

Neurologi

Hos oss får du hjälp av specialister inom neurologi utan krav på remiss. Vi hjälper dig med diagnostisering, rådgivning och behandling.

Vård för neurologiska sjukdomar

Vi kan hjälpa dig med