Boka tid
Boka tid Login För företag

Specialister inom allmänmedicin

Hos oss kan du träffa specialister inom allmänmedicin direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa specialister inom allmänmedicin online

Hos oss får du hjälp av en specialist inom allmänmedicin direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna specialister inom allmänmedicin.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Allmänmedicin
Kenneth Ilvall är specialist i allmänmedicin

Kenneths fokus är främst att ta hand om patienter där själen inte mår bra, där trötthet och håglöshet ger en ohållbar livssituation. Där till exempel sköldkörtelbehandlingen inte räcker till finns Kenneth som ett stöd och kan hjälpa till med individuella behandlingsalternativ.

Se vad Kenneth kan hjälpa dig med

Boka tid med Kenneth

Belal Abulebda är specialist i allmänmedicin

Belals bakgrund är framförallt inom allmänmedicin, internmedicin och geriatrik. Han har även arbetat på akutmottagning och har bred erfarenhet av hjärtsjukdomar, endokrinologi, trötthetsbesvär och sköldkörtelsjukdomar. Belal har fördjupade kunskaper inom KOL och astma och kan även hjälpa personer med exempelvis depression, ångest samt mag-tarmbesvär som IBS.

Se vad Belal kan hjälpa dig med

Boka tid med Belal

Ia Staaf är specialistläkare i allmänmedicin
Ia är specialist inom allmänmedicin sedan 1994. Sedan dess har hon arbetat med företagshälsovård, men mestadels som distriktsläkare. För Ia är det personliga mötet och dialogen med patienten det viktigaste. Genom åren har hon kommit att specifikt intressera sig för kvinnors hälsa. Detta har gjort att hon tagit del av forskning inom kvinnopsykologi, hormonsjukdomar, immunsystemet, smärttillstånd, sköldkörtelsjukdomar, trötthet och allmän brist på välbefinnande, samt även hjärnforskning.

Se vad Ia kan hjälpa dig med

Boka tid med Ia

Jiaying Lee är specialist i allmänmedicin

Jiaying är specialist inom allmänmedicin sedan 2013. Den medicinska grundutbildningen har hon gått i Kina, där hon även jobbat som barnläkare och läkare inom internmedicin. Några områden som Jiaying har mer erfarenhet inom är bland annat diabetes, hypertoni, KOL, astma, benskörhet, klimakteriet, urininkontinens och psykiskt mående.

Se vad Jiaying kan hjälpa dig med

Boka tid med Jiaying

Ann Ljungberg är specialist i allmänmedicin

Ann är specialist inom allmänmedicin sedan 2001. Hon har god erfarenhet från medicin, primärvård och företagshälsovård. Hon har arbetet som distriktsläkare och haft tusentals möten med patienter som inte bara givit en fördjupad kunskap inom medicin utan också en ödmjukhet inför människor med sjukdom, kriser samt stressrelaterad problematik.

Se vad Ann kan hjälpa dig med

Boka tid med Ann

Georgios Marantos är specialist i allmänmedicin

Georgios är specialist inom allmänmedicin sedan 2020. Han har erfarenhet inom geriatrik, psykiatri och internmedicin. Han utreder och behandlar både vuxna och barn, med en mycket god erfarenhet av bland annat hjärtsjukdomar, endokrinologi, psykiska sjukdomar, trötthetsbesvär, sköldkörtelsjukdomar, KOL och astma.

Se vad Georgios kan hjälpa dig med

Boka tid med Georgios

Biserka Alagic är specialist i allmänmedicin
Biserka är trippelspecialist med svensk specialistkompetens i allmänmedicin sedan 1999 och specialistkompetens i kardiologi (1992) och företagsmedicin (1988) från forna Jugoslavien. Hon har lång erfarenhet inom invärtesmedicin och är medicinskt ansvarig läkare för hjärtsjukdomar, diabetes och anknutna äldreboenden på sin nuvarande arbetsplats.

Se vad Biserka kan hjälpa dig med

Boka tid med Biserka

Ahmed Lutfi är specialist i allmänmedicin
Ahmed är specilist i allmänmedicin sedan 2012. Idag arbetar han som familjeläkare med 18-20 års erfarenhet. Han har god kompetens inom områden såsom öron-, näsa- och halsproblem, kroniska sjukdomar, hudproblem, rörelse- och ledsjukdomar samt geriatriska sjukdomar.

Se vad Ahmed kan hjälpa dig med

Boka tid med Ahmed

Shaker Pendro är specialist i allmänmedicin
Shaker är specialist i allmänmedicin sedan 2004. Han har goda erfarenheter från primärvården, och har jobbat i stora delar av Mellansverige. Några sjukdomsområden som alltid legat honom varmt om hjärtat är diabetes, kardiologi, infektionssjukdomar, dermatologi och gastroenterologi.

Se vad Shaker kan hjälpa dig med

Boka tid med Shaker

Liis Paltsmar är specialist i allmänmedicin
Liis har arbetat som specialist inom allmänmedicin sen 2011. Hon är verksam på olika vårdcentraler i norra Sverige, framförallt i Jämtland. Hon kan bland annat hjälpa dig med är medicinsk rådgivning, livsstilsfrågor, vaccineringsfrågor, resemedicin och hormonella sjukdomar.

Se vad Liis kan hjälpa dig med

Boka tid med Liis

Sofia Gkiortzi är specialist i allmänmedicin
Sofia har arbetat som specialist inom allmänmedicin sen 2017. Hon har genom åren arbetat som specialist med akuta och kroniska patientfall hos husläkarjouren och på vårdcentralen. Vanliga besvär och sjukdomar som hon utreder och behandlar är högt blodtryck, högt blodsocker, sköldkörtelsjukdomar, trötthetsbesvär, stressrelaterade problem, depression, näs- och ögonbesvär, nässelutslag och akuta infektioner.

Se vad Sofia kan hjälpa dig med

Boka tid med Sofia

Alina Carmen Marinescu är specialist i allmänmedicin
Alina är specialist inom allmänmedicin sedan 2007. Hon har god erfarenhet av att hjälpa personer som har högt blodtryck, diabetes, besvär med trötthet, sköldkörtelsjukdomar, KOL och astma, urininkontinens och psykiskt mående. Det är även vanligt att hon hjälper personer som har problem med smärta, geriatriska sjukdomar, hudproblem och allergiska besvär.

Se vad Alina kan hjälpa dig med

Boka tid med Alina

Mahdi Shiekh är specialist i allmänmedicin
Mahdi är specialist inom allmänmedicin sedan 2021. Han har arbetat som läkare på flera orter i Sverige och även i Finland. Han har alltid haft intresset för att ta hand om hela patienten och brinner för att hjälpa människor. Han hjälper personer som bland annat har problem med med diabetes, högt blodtryck, hjärtsvikt, akne och rosacea.

Se vad Mahdi kan hjälpa dig med

Boka tid med Mahdi 

Torbjörn Collinder är specialist i allmänmedicin
Torbjörn är specialist inom allmänmedicin sedan fem år tillbaka. Han har arbetat inom primärvården. De senaste två åren arbetar han som skolläkare och företagsläkare, men även på akutmottagning. Som specialist på vårdcentralen engagerar han sig mycket för läkemedelsbehandling för äldre och för personer som har långvarig smärta. Han hjälper många personer som har problem med IBS och sköldkörteln.

Se vad Torbjörn kan hjälpa dig med

Boka tid med Torbjörn

Samir Saha är specialist i allmänmedicin, kardiologi och fysiologi
Samir är specialist i allmänmedicin, kardiologi och fysiologi. Han har bedrivit forskning på Uppsala universitet och deltagit i ett forskningsprojekt inom diabetes. Han arbetar för närvarande i Stockholm som konsultläkare inom hjärt-ultraljud och lungfunktionsutredning. Samir hjälper dagligen personer med olika typer hjärtproblem som högt blodtryck, hjärtsvikt och hjärtflimmer. Men även personer som har diabetes, astma och KOL.

Se vad Samir kan hjälpa dig med

Boka tid med Samir

Sabah Bajalan är specialist inom internmedicin och allmänmedicin
Sabah har arbetat som specialist sedan 2000. Han har god erfarenhet från primärvården. Sabah har behandlat många patienter inom både akuten och flera avdelningar på sjukhus, vilket lett till en bred kompetens.

Se vad Sabah kan hjälpa dig med

Boka tid med Sabah

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Allmänmedicin

En specialist i allmänmedicin kallas för allmänläkare. De arbetar med att ta hand om patienter på vårdcentraler, hälsocentraler och läkarmottagningar i primärvården. Dessa personer sköter läkarinsatserna både på äldreboenden och på barnvårdcentraler.

Allmänläkaren ansvarar för att bedöma personens allmänna hälsotillstånd, bedriver utredningar och ställer diagnoser för både enklare problem och för kroniska sjukdomar.
En specialist i allmänmedicin hjälper dig som har problem med högt blodtryck, diabetes, astma, KOL, magont, hudutslag, ledvärk, depression och en hel del övriga problem och besvär.

Vi samarbetar med