Boka tid
Boka tid Login För företag

Ortoped

Hos oss kan du träffa ortopeder direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en ortoped online

Hos oss får du hjälp av en ortoped direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna ortopeder.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Ortoped
Professor Henrik Bauer är ortoped, specialistläkare inom ortopedi
Henrik är specialist inom ortopedi sedan 1990. Han har 30 års erfarenhet av att hjälpa personer med ortopediska problem som till exempel smärta i rygg, ben, armar och leder. Henrik kan hjälpa dig som har ryggsmärta, besvär i knä, händer, fötter och leder. Han kan även hjälpa dig som har atros samt rådgivning gällande skelettcancer och tolkning av röntgen.

Se vad Henrik kan hjälpa dig med.

Boka tid med ortoped

Azim Osman är ortoped, specialist inom ortopedi
Azim är ortoped och företagsläkare. Han har arbetat som specialist sedan 1991. Azin hjälper ofta personer som har problem med rörelseorganen, ortopediska besvär, idrottsskador, arbetsrelaterade ortopediska besvär, second opinion med mera.

Se vad Azim kan hjälpa dig med.

Boka tid med ortoped

Konstantinos Langousis är ortoped, specialistläkare inom ortopedi

Konstantinos är specialist sedan 2014. Han har lång erfarenhet av att bemöta och handlägga alla personer med ortopediska besvär på sjukhus, akutmottagning och vårdavdelning. Konstantinos kan hjälpa dig som har problem med ryggsmärta, ledsmärta, handledssmärta, ländryggsmärta, axelsmärta, atros, Ischias och diskbråck.

Se vad Konstantinos kan hjälpa dig med.

Boka tid med ortoped

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss.

Boka tid

Ortoped

Ortopedi är en medicinsk specialitet som innebär behandling av frakturer och skador på rörelseapparaten, det vill säga skelett, muskler, leder, senor och ligament. Ortopedi är en kirurgisk specialitet och som även kallas ortopedisk kirurgi. Subspecialiteter till ortopedin inkluderar bland annat traumatologi, idrottsmedicin, barnortopedi, ryggkirurgi, proteskirurgi, reumatologisk kirurgi och tumörkirurgi.

Ortopeden diagnosticerar och behandlar sjukdomar inom rörelseorganen från nacke till tå på både vuxna och barn. Vanliga problem ortopeden hjälper till med är ryggsmärta, knäbesvär, höftbesvär, fot- fotledsbesvär, atros, axelsmärta och hand- och fotledsbesvär. En ortoped hjälper till med både medfödda skador och senare tillkomna skador så som arbetsskador och olyckor.