Boka tid
Boka tid Login För företag

Styrelse

Medichecks styrelse är en sammansättning av personer med stor kompetens inom vård och hälsa, finans samt entreprenörsskap och internationalisering.

Anders Göransson - Ledamot och Lead investor
Anders har över 20 års erfarenhet inom Investment Banking. Anders var den främsta privata investeraren inom startups under 2017 och han har flera styrelseuppdrag i svenska företag.
Eva Nilsson Bågenholm - Ordförande
Eva har mer än 30 års erfarenhet från vård och omsorg och drivs av att utveckla och förbättra verksamheter och tjänster, inte minst genom digitalisering. Hon har mångårig erfarenhet av styrelsearbete och har varit nationell äldresamordnare på socialdepartementet. Eva är specialistläkare i internmedicin.
Christian Tärnholm - Ledamot
Christian Tärnholm är medgrundare till Medicheck och har arbetat med e-hälsa sedan 2001. Christian har ett digitalt DNA med fokus på reklam, kommunikation och IT. Christian har mycket goda kunskaper inom digital utveckling och tjänsteutveckling.
Noora Jayasekara - Ledamot
Noora Jayasekara har en gedigen bakgrund som affärsdriven CFO med bred erfarenhet från olika typer av verksamheter. Noora har en Mastersexamen i ekonomi med inriktning på finansiering.