Boka tid
Boka tid Login För företag

Psykiatriker

Hos oss kan du träffa psykiatriker direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en psykiatriker online

Hos oss får du hjälp av en psykiatriker direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna psykiatriker.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Psykiatriker
Andreas Rochester är specialist inom psykiatri

Andreas är psykiatriker sedan åtta år och jobbar även som medicinsk ledsagare åt SOS International. Andreas har erfarenhet inom en mängd olika problemområden som exempel depression, ångest, ADHD, beroende, kris, med mera.

Se vad Andreas kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Irena Petricic är psykiatriker, specialist inom psykiatri

Irena har arbetat inom psykiatri i många år och har även en utbildning i psykoterapi. Sedan 2017 har hon arbetat på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Irena hjälper många personer med både utredning och behandling.

Se vad Irena kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Dimosthenis Syriopoulos är psykiatriker
Dimosthenis är specialist inom psykiatri och har jobbat inom det sedan 2011. Han har god erfarenhet inom psykakuten och PIVA, där han ser hela spektrum av psykiatrins patienter, oftast svåra situationer och snabba beslut.

Se vad Dimosthenis kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Giuseppe Valeriani är psykiatriker och specialist inom psykiatri
Giuseppe är specialist i psykiatri sedan 2014. Han har lång erfarenhet från att ha arbetat inom öppenvården. Som specialist har han fördjupat sina kunskaper inom affektiva och stressrelaterade tillstånd, omfattande ångesttillstånd, depression, utmattningssyndrom, sömnproblem och krisreaktion.

Se vad Giuseppe kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Dijana Burazorovic är psykiatriker och specialist inom psykiatri
Dijana är en mycket erfaren psykiatriker med över 35 års erfarenhet inom psykiatrin. Hon har lång erfarenhet inom psykiatrin, försäkringsmedicin och kan hjälpa till med alla psykiatriska tillstånd som är möjliga att åtgärda på distans. Hon hjälper personer som har problem med depression, ångest, stress, kriser och trauman.

Se vad Dijana kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Nikolaos Nikolaou och specialist inom psykiatri
Nikolaos är erfaren psykiatriker. Utbildad på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Malmö SUS. Han är specialiserad inom hela spektrumet allmänpsykiatri såsom depression, ångest, arbetsrelaterad stress, bipolär sjukdom, psykos, relationsproblematik, tonårsdysfori.

Se vad Nikolaos kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Stamatis Kalkanakos är psykiatriker och specialist inom psykiatri
Stamatis är psykiatriker och specialist inom arbetsmedicin, det vill säga specialist i arbetsrelaterade sjukdomar bland annat arbetsrelaterad stress och utmattning. Under cirka 20 år av hans medicinska arbete och utbildning har han fått värdefull erfarenhet av specialiserad psykiatrisk vård. Där det ingår bland annat diagnostik behandling och rehabilitering av depressiva och ångestrelaterade tillstånd, psykoser, neuropsykiatriska sjukdomar, arbetsrelaterad stress, utmattningssyndrom med mera.

Se vad Stamatis kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Karin Ekdahl är psykiatriker och specialist inom psykiatri
Karin är en erfaren psykiatriker som har forskat inom klinisk farmakologi och har doktorerat i psykofarmakologi. Hon är utbildad vid Karolinska Institutet och arbetar
i dagsläget på Danderyds Sjukhus. Karin hjälper dig som har problem med ADHD, ADD, ångest, depression, Asperger, utmattning eller sömnproblem.

Se vad Karin kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Karin Stolare är psykiatriker och specialist inom psykiatri
Karin är en erfaren psykiatriker som har varit specialist sedan 2013. Hon har arbetat på Akademiska sjukhuset i Uppsala inom den affektiva vården med behandling av bland annat depressioner, bipolär sjukdom, ångestsyndrom, posttraumatiskt stressyndrom och neuropsykiatriska tillstånd.

Se vad Karin kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Kamilla Portala är specialist inom psykiatri och smärtlindring
Kamilla är specialist inom psykiatri sen 1999 och inom smärtlindring sen 2004. Hon har ett stort intresse för neuropsykiatri vilket resulterat i en doktorsavhandling. Hon är intresserad av utveckling och behandling av posttraumatiskt stressyndrom, psykiskt trauma, psykosomatisk, psykiska besvär vid somatiska sjukdomar och behandlingar.

Se vad Kamilla kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Psykiatriker

Psykiatri är området inom medicin som handlar om psykisk ohälsa och psykiska störningar. Det omfattar diagnos, behandling och metoder för att förebygga psykiska störningar. En psykiatriker är en läkare som är specialiserad på psykiska sjukdomar, tillstånd och störningar.

Genom samtal med personen, och personer i dess omgivning, och observation kan en psykiatriker ställa en diagnos på personen. En psykisk störning kan ibland bero på en underliggande sjukdom, vilket gör att det är motiverat att göra en utredning för att bekräfta eller utesluta en sådan sjukdom. Behandlingar kan både innefatta psykofarmaka, samtalsterapi och livsstils- och miljöförändringar.

Vi samarbetar med