Boka tid
Boka tid Login För företag

Psykiatriker

Hos oss kan du träffa psykiatriker direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en psykiatriker online

Hos oss får du hjälp av en psykiatriker direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna psykiatriker.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Psykiatriker
Andreas Rochester är specialist inom psykiatri

Andreas är psykiatriker sedan åtta år och jobbar även som medicinsk ledsagare åt SOS International. Andreas har erfarenhet inom en mängd olika problemområden som exempel depression, ångest, ADHD, beroende, kris, med mera.

Se vad Andreas kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Irena Petricic är psykiatriker, specialist inom psykiatri

Irena har arbetat inom psykiatri i många år och har även en utbildning i psykoterapi. Sedan 2017 har hon arbetat på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Irena hjälper många personer med både utredning och behandling.

Se vad Irena kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Dimosthenis Syriopoulos är psykiatriker
Dimosthenis är specialist inom psykiatri och har jobbat inom det sedan 2011. Han har god erfarenhet inom psykakuten och PIVA, där han ser hela spektrum av psykiatrins patienter, oftast svåra situationer och snabba beslut.

Se vad Dimosthenis kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Stamatis Kalkanakos är psykiatriker och specialist inom psykiatri
Stamatis är psykiatriker och specialist inom arbetsmedicin, det vill säga specialist i arbetsrelaterade sjukdomar bland annat arbetsrelaterad stress och utmattning. Under cirka 20 år av hans medicinska arbete och utbildning har han fått värdefull erfarenhet av specialiserad psykiatrisk vård. Där det ingår bland annat diagnostik behandling och rehabilitering av depressiva och ångestrelaterade tillstånd, psykoser, neuropsykiatriska sjukdomar, arbetsrelaterad stress, utmattningssyndrom med mera.

Se vad Stamatis kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Santiago Bongiovanni är specialist inom psykiatri
Santiago har arbetat inom psykiatrin sedan 2012 och har fokuserat sig som specialist de senaste 3 åren inom området beroendemedicin.

Han är särskilt intresserad och kunnig inom utredning och behandling av beroendeproblematik utifrån ett helhetsperspektiv, med särskild hänsyn till prevention och behandling av både kroppslig och mental samsjuklighet, men också de sociala konsekvenser som sjukdomen leder till.

Se vad Santiago kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Beatriz Fajardo är specialist inom psykiatri
Beatriz är utbildad läkare i Venezuela sedan 2004 och är legitimerad läkare i Sverige, USA, Spanien och Danmark.
Bred erfarenhet i allmänpsykiatriska sjukdomar samt psykosområde. Hon har arbetat mestadels i sjukhusregi i både Sverige och Danmark.
Stort intresse för lättare psykiatriska diagnoser, ångest, depression, OCD, ADHD, sömnstörningar och även med psykoterapeutiska insatser inom KBT.
Beatriz har dessutom stor
erfarenhet inom akuta psykiatriska tillstånd tack vare tidigare arbete vid psykakuten både i Sverige och Danmark.

Se vad Beatriz kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Agata Ostapowicz är specialist inom psykiatri
Agata tog läkarexamen 1991 i Polen och blev färdig specialist i allmänpsykiatri 1998.
Hon kom till Sverige 2003 och sedan dess har hon arbetat som överläkare på SUS psykiatri i Malmö och även som konsult i psykiatri.

Agata brinner lite extra för patienter med neuropsykiatriska funktionshinder.

Se vad Agata kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Mazin Noel är psykiatriker och specialist inom internmedicin och kardiologi
Mazin är trippelspecialist och har arbetat som specialist sedan 2012. Han började med internmedicin och kardiologi och fortsatte sedan inom psykiatri. Mazin kan hjälpa dig som har problem med ångest, depression, beroende, ADHD, sömnsvårigheter med mera. 

Se vad Mazin kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Psykiatriker

Psykiatri är området inom medicin som handlar om psykisk ohälsa och psykiska störningar. Det omfattar diagnos, behandling och metoder för att förebygga psykiska störningar. En psykiatriker är en läkare som är specialiserad på psykiska sjukdomar, tillstånd och störningar.

Genom samtal med personen, och personer i dess omgivning, och observation kan en psykiatriker ställa en diagnos på personen. En psykisk störning kan ibland bero på en underliggande sjukdom, vilket gör att det är motiverat att göra en utredning för att bekräfta eller utesluta en sådan sjukdom. Behandlingar kan både innefatta psykofarmaka, samtalsterapi och livsstils- och miljöförändringar.

Vi samarbetar med