Boka tid
Boka tid Login För företag

Psykiatriker

Hos oss kan du träffa psykiatriker direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en psykiatriker online

Hos oss får du hjälp av en psykiatriker direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna psykiatriker.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Psykiatriker
Rebecka Erichsen Francke är specialist inom psykiatri

Rebecka brinner lite extra för att hjälpa patienter med ADHD och har jobbat inom vården sen 2010. Hon är mycket mån om att skapa en trygg miljö för sina patienter och kan hjälpa till inom samtliga områden inom psykiatri.

Se vad Rebecka kan hjälpa dig med. 

Boka tid med psykiatriker

Gabriel Nehme är specialist inom psykiatri

Med 25 års erfarenhet som specialist inom psykiatri har Gabriel fördjupat sig i både vuxen- och barn- och ungdomspsykiatri. Hans specialområden inkluderar ADHD, autism, bipolära syndrom, ångest och depression.

Se vad Gabriel kan hjälpa dig med. 

Boka tid med psykiatriker

Agnieszka M Lesiewicz är specialist inom psykiatri

Agnieszka är psykiatriker och har varit verksam inom vuxenpsykiatrin över hela Sverige. Hon är även utbildad inom Barn och Ungdomspsykiatrin.  
Agnieszka kan hjälpa både vuxna, barn och ungdomar som lider av bland annat stress, ångest, utmattning och bipolär sjukdom. 

Se vad Agnieszka kan hjälpa dig med. 

Boka tid med psykiatriker

Aleksandr Kulak är specialist inom psykiatri

Aleksandr är en erfaren psykiatriker sedan 1999 med omfattande erfarenhet av att behandla olika åldersgrupper. Han specialiserar sig på att hjälpa patienter med psykiska utmaningar, inklusive ångest, depression, bipolär sjukdom, ätstörningar och neuropsykiatriska störningar.

Se vad Aleksandr kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Andreas Rochester är specialist inom psykiatri

Andreas är psykiatriker sedan åtta år och jobbar även som medicinsk ledsagare åt SOS International. Andreas har erfarenhet inom en mängd olika problemområden som exempel depression, ångest, ADHD, beroende, kris, med mera.

Se vad Andreas kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Irena Petricic är psykiatriker, specialist inom psykiatri

Irena har arbetat inom psykiatri i många år och har även en utbildning i psykoterapi. Sedan 2017 har hon arbetat på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Irena hjälper många personer med både utredning och behandling.

Se vad Irena kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Stamatis Kalkanakos är psykiatriker och specialist inom psykiatri
Stamatis är psykiatriker och specialist inom arbetsmedicin, det vill säga specialist i arbetsrelaterade sjukdomar bland annat arbetsrelaterad stress och utmattning. Under cirka 20 år av hans medicinska arbete och utbildning har han fått värdefull erfarenhet av specialiserad psykiatrisk vård. Där det ingår bland annat diagnostik behandling och rehabilitering av depressiva och ångestrelaterade tillstånd, psykoser, neuropsykiatriska sjukdomar, arbetsrelaterad stress, utmattningssyndrom med mera.

Se vad Stamatis kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Beatriz Fajardo är specialist inom psykiatri
Beatriz är utbildad läkare i Venezuela sedan 2004 och är legitimerad läkare i Sverige, USA, Spanien och Danmark.
Bred erfarenhet i allmänpsykiatriska sjukdomar samt psykosområde. Hon har arbetat mestadels i sjukhusregi i både Sverige och Danmark.
Stort intresse för lättare psykiatriska diagnoser, ångest, depression, OCD, ADHD, sömnstörningar och även med psykoterapeutiska insatser inom KBT.
Beatriz har dessutom stor
erfarenhet inom akuta psykiatriska tillstånd tack vare tidigare arbete vid psykakuten både i Sverige och Danmark.

Se vad Beatriz kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Agata Ostapowicz är specialist inom psykiatri
Agata tog läkarexamen 1991 i Polen och blev färdig specialist i allmänpsykiatri 1998.
Hon kom till Sverige 2003 och sedan dess har hon arbetat som överläkare på SUS psykiatri i Malmö och även som konsult i psykiatri.

Agata brinner lite extra för patienter med neuropsykiatriska funktionshinder.

Se vad Agata kan hjälpa dig med.

Boka tid med psykiatriker

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Psykiatriker

Psykiatri är området inom medicin som handlar om psykisk ohälsa och psykiska störningar. Det omfattar diagnos, behandling och metoder för att förebygga psykiska störningar. En psykiatriker är en läkare som är specialiserad på psykiska sjukdomar, tillstånd och störningar.

Genom samtal med personen, och personer i dess omgivning, och observation kan en psykiatriker ställa en diagnos på personen. En psykisk störning kan ibland bero på en underliggande sjukdom, vilket gör att det är motiverat att göra en utredning för att bekräfta eller utesluta en sådan sjukdom. Behandlingar kan både innefatta psykofarmaka, samtalsterapi och livsstils- och miljöförändringar.