Boka tid
Boka tid Login För företag

Anpassad vård och behandling för dig som har problem med din hud

Hos oss får du hjälp av hudläkare direkt utan omvägar och remisstvång. Vi hjälper dig med diagnostisering, rådgivning och behandling. Vi genomför även utredningar om det är nödvändigt.

Vi hjälper dig med bland annat:

  • Akne
  • Eksem
  • Rosacea
  • Psoriasis
  • Hudfläckar
  • Med flera sjukdomar och besvär

Få hjälp med din hud

Möt en av våra hudläkare och få en anpassad vård och behandling. Du behöver ingen remiss.

Logga in och boka tid

Så här hjälper vi dig om du har problem med din hud

Bedömning
Söker du dig till oss för första gången genomför alltid våra specialister ett första bedömningsmöte. Du och din specialistläkare går igenom din hälsostatus. Du beskriver dina besvär, gärna med stöd av uppladdade journaltexter, provsvar eller bilder. Din specialistläkare skapar sig en bild av dig och dina symtom.

Uppföljning
I de allra flesta fall bokas ett uppföljningsmöte för ett fortsatt samtal och vidare bedömning.

Patientavgift: 250 kronor

Privat specialistvård

Privat specialistvård, från 750 kronor, frikort gäller ej.

Privat utredning
I de fall där våra specialister gör bedömningen att det krävs en utredning kommer du att remitteras till provtagning och efterföljande uppföljningsmöte inom vår privata specialistvård. Detta gäller exempelvis vid Isotretinoin-behandling.

Privat uppföljning
Du kommer tillsammans med din specialistläkare gå igenom dina resultat. Utifrån dina resultat kommer din specialistläkare se om du är i behov av fortsatt utredning eller om fortsatt uppföljning kan ske inom frikortsgrundande vård.

Patientavgifter och privata avgifter

Se våra patientavgifter och privata avgifter.

Prover och provpaket

När du gör en utredning kommer du att behöva ta vissa prover.
Se våra avgifter för prover.

Omdömen från våra patienter

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Jättebra läkare! Snabba och tydliga råd. Åter om 4 veckor. Betyg 5/5”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Jag fick den hjälp jag förväntade mig, lyhörd och kunnig inom sitt område. Rekommenderar starkt.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Jag är mer än nöjd, trodde inte att mitt besök med en specialistläkare och utan remis ska gå så här lätt och fort. Och mottagningen av själva läkaren och hennes kunnighet är värd 5 stjärnor till.”

Hudläkare
Lampros Ntintis är dermatolog (hudspecialist)

Lampros är legitimerad läkare sedan 2002. Sedan 2008 jobbar Lampros på Centralsjukhuset i Karlstad som hudläkare samt på Karlstads kirurgiska laserklinik med estetisk dermatologi. Lampos tar om utredningar och behandling av allt från svåra systemiska hudsjukdomar till vanliga eksem, psoriasis, akne, samt hudfläckar med mera.

Se vad Lampros kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudläkare

Alicia Frias Cano är hudläkare
Alicia är specialist i dermatologi sedan 2013. Alicia har erfarenhet av att behandla båda vuxna och barn med hudsjukdomar på öppen- och slutenvård. Alicia bedömer och behandlar följande hudsjukdomar bland andra psoriasis, rosacea och eksem. Bedömning av födelsemärke, utesluta hudtumörer och solskador.

Se vad Alicia kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudläkare

Emanuela Micu är hudläkare, specialist inom dermatologi
Emanuela har arbetats som hudläkare sedan 2011. Till vardags arbetar hon som överläkare på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Emanuela hjälper ofta personer med Akne, eksem, psoriasis, rosacea, hudtumörer med mera.

Se vad Emanuela kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudläkare

Jenny Roslin är hudspecialist, dermatolog

Jenny är specialist i dermatologi och venereologi sedan 2005. Hon har arbetat som läkare på hudkliniken på Norrlands Universitetssjukhus i tretton år med alla sorters hudsjukdomar och hudproblem. Jenny ger råd och behandling av hudåkommor så som utslag, klåda, eksem, rosacea, akne och psoriasis.

Se vad Jenny kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudläkare

Virginia Zazo är hudläkare och specialist inom dermatologi och venereologi

Virginia har arbetat som specialist i över 20 år inom dermatologi och venereologi. Hon har arbetat med dermatologins alla delar och är särskilt intresserad av diagnos och behandling av hudcancer. I dagsläget arbetar hon som överläkare på HudSTD kliniken vid Norrlands universitetssjukhus i Umeå och här på Medicheck. Virginia hjälper till vid hudsjukdomar, akne, känslig hud, utslag, rosacea, eksem och psoriasis med mera.

Se vad Virginia kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudläkare