Boka tid
Boka tid Login För företag

Neurolog

Hos oss kan du träffa neurologer direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en neurolog online

Hos oss får du hjälp av en neurolog direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna neurologer.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Neurolog
Nektarios Giannakos är specialist inom neurologi

Nektarios är utbildad specialist i neurologi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset sedan 2015 och har därefter lång erfarenhet av diagnostisering och behandling av neurologiska sjukdomar. Nektarios har goda kunskaper inom parkinsons sjukdom, multipel skleros, epilepsi, stroke och ALS. Han har även ett stort intresse inom huvudvärk så som migrän, spänningshuvudvärk och Hortons samt behandling av neuropatisk smärta.

Se vad Nektarios kan hjälpa dig med

Boka tid med Nektarios

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Neurolog

Neurologi är en del i medicinen som handlar om sjukdomar som finns i nervsystemet. Det handlar även om studiet av nervsystemet som helhet. En specialistläkare inom detta område kallas för neurolog. Denne diagnostiserar, behandlar och tar hand om personer med neurologiska sjukdomar.

Neurologiska sjukdomar drabbar nervsystemet, hjärna och ryggmärg. Neurologer tar hand om personer med migrän, spänningshuvudvärk, multipel skleros, Parkinson sjukdom, epilepsi, Alzheimers sjukdom med mera.

Vi samarbetar med