Boka tid
Boka tid Login För företag

Neurolog

Hos oss kan du träffa neurologer direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en neurolog online

Hos oss får du hjälp av en neurolog direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna neurologer.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Neurolog
Riyadh Mahmood är specialist inom neurologi
Riyadh är en erfaren specialistläkare inom neurologi med över 5 års expertis inom området. Han har en gedigen bakgrund inom neurovetenskap och har även forskat inom neurologi.
Han är specialiserad på diagnos, utredning och behandling av en mångfald neurologiska tillstånd, inklusive huvudvärk, muskelsvaghet, inflammatoriska tillstånd som påverkar nervsystemet (till exempel multipel skleros och polyneuropati), epilepsi samt rörelsesjukdomar som Parkinsons sjukdom.

Se vad Riyadh kan hjälpa dig med

 Boka tid med Riyadh

Dara Mardan är specialist inom neurologi
Dara är utbildad specialistläkare inom neurokirurgi och ryggkirurgi med specialistexamen sedan år 2003. Han lägger lite extra fokus på de problemen som går att behandla kirurgiskt och alltid är intresserad i att utreda dessa patienter fullt ut. Några av de besvär som Dara kan hjälpa till med är nack och ryggsmärta, nervsmärta, ischias och diskbråck.

Se vad Dara kan hjälpa dig med

 Boka tid med Dara

Merlin Talhami är specialist inom neurologi
Merlin är utbildad specialist i neurologi och har praktiserat i flera olika länder. Merlins yrkeserfarenhet på universitetssjukhus består av arbete inom stroke, intensivvård, epilepsi, MS och neuroinflammatoriska sjukdomar, huvudvärk, neurodegenerativa sjukdomar som demens, Parkinson och ALS samt inom neuroinfektioner som Meningit och Neuroborrelios. Dessutom har Merlin också erfarenhet inom psykiatri och elektrofysiologi.

Se vad Merlin kan hjälpa dig med

 Boka tid med Merlin

Nektarios Giannakos är specialist inom neurologi

Nektarios är utbildad specialist i neurologi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset sedan 2015 och har därefter lång erfarenhet av diagnostisering och behandling av neurologiska sjukdomar. Nektarios har goda kunskaper inom parkinsons sjukdom, multipel skleros, epilepsi, stroke och ALS. Han har även ett stort intresse inom huvudvärk så som migrän, spänningshuvudvärk och Hortons samt behandling av neuropatisk smärta.

Se vad Nektarios kan hjälpa dig med

Boka tid med Nektarios

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Neurolog

Neurologi är en del i medicinen som handlar om sjukdomar som finns i nervsystemet. Det handlar även om studiet av nervsystemet som helhet. En specialistläkare inom detta område kallas för neurolog. Denne diagnostiserar, behandlar och tar hand om personer med neurologiska sjukdomar.

Neurologiska sjukdomar drabbar nervsystemet, hjärna och ryggmärg. Neurologer tar hand om personer med migrän, spänningshuvudvärk, multipel skleros, Parkinson sjukdom, epilepsi, Alzheimers sjukdom med mera.