Boka tid
Boka tid Login För företag

Rätt vård direkt

Bara specialister

Ingen remiss krävs

Frikort gäller

Boka tid

Riyadh Mahmood är specialistläkare inom neurologi

Jag har mer än 5 års erfarenhet som specialistläkare inom neurologi och en gedigen bakgrund inom neurovetenskap. Innan blev jag legitimerad läkare i Sverige forskade jag på Karolinska Institutet och disputerat inom grund neurovetenskap. Jag har tidigare jobbat på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. I dagsläget jobbar jag som överläkare i neurologi på Vrinnevisjukhuset i Norrköping som tillhör till Universitet Sjukhuset i Linköping.

Boka tid hos mig

Min forskning inom neurologi har fokuserat på att förstå ryggmärgens roll i rörelsemönster, och det har drivit mig att engagera mig i den kliniska verksamheten inom neurologi. Min främsta motivation är att utforska olika utredningsvägar för att närma oss en förklaring till de symptom som patienterna upplever och att försöka hitta de bästa möjliga lösningarna.
Jag är specialiserad på diagnos, utredning och behandling av en rad olika neurologiska tillstånd, inklusive huvudvärk, muskelsvaghet, inflammatoriska tillstånd som påverkar nervsystemet, såsom multipel skleros (MS) och polyneuropati, epilepsi samt rörelserubbningar som Parkinsons sjukdom.

Jag kan hjälpa dig med dessa tillstånd via Medicheck:

Nacksmärta
Ryggsmärta
Nervsmärta
Ischialgi, i övre och nedre extremiteter
Diskbråck i hela ryggraden
Spinal stenos i hela ryggraden
Segmentell smärta eller diskdegeneration smärta
Kotförskjutning i ryggraden
Kroniska smärttillstånd i rörelseapparaten
Rådgivning vid neurokirurgiska tillstånd som inte kräver fysisk kontakt.

Få hjälp av en specialist inom neurologi

Träffa Riyadh eller en annan specialistläkare inom neurologi.

Du behöver ingen remiss.

Boka tid här