Boka tid
Boka tid Login För företag

Hudspecialist

Hos oss kan träffa hudspecialister direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en hudspecialist online

Hos oss får du hjälp av en hudspecialist direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna hudspecialister.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Hudspecialist
Vitalie Lisnic är hudspecialist

Vitalie är en mycket erfaren specialistläkare inom dermatologi och jobbar dessutom som specialistläkare på hudmottagningen vid Sunderby sjukhus.
Han behandlar och ger råd om olika hudsjukdomar, inklusive hudcancer, akne, eksem, psoriasis och andra autoimmuna sjukdomar.

Se vad Vitalie kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudspecialist

Nor Jaber är hudspecialist

Nor är legitimerad läkare sedan 2015. För närvarande arbetar hon som hudspecialist på Karolinska Universitetssjukhuset där hon även forskar inom hudsjukdomar.
Med Nors breda kompetens kan hon hjälpa till med allt från svåra systemiska hudsjukdomar till vanlig eksem.

Se vad Nor kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudspecialist

Parastoo Salehzadeh är hudläkare

Som en legitimerad läkare sedan 2017 har Parastoo samlat erfarenhet från både Universitetssjukhuset i Örebros reumatologklinik och Akademiska sjukhusets infektionsklinik i Uppsala. Hon blev hudspecialist år 2022.
Med en bred expertis inom alla områden av hudsjukdomar är Parastoo redo att besvara dina frågor kring hudrelaterade ärenden.

Se vad Parastoo kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudspecialist

Kristina Vysniauskiene är hudläkare

Kristina är legitimerad hudläkare sedan 2014. Hennes främsta intresseområde är hudcancer, men har mångårig erfarenhet med alla typ av hudbesvär för både vuxna och barn.

Se vad Kristina kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudspecialist

Lampros Ntintis är dermatolog (hudspecialist)

Lampros är legitimerad läkare sedan 2002. Sedan 2008 jobbar Lampros på Centralsjukhuset i Karlstad som hudläkare samt på Karlstads kirurgiska laserklinik med estetisk dermatologi. Lampos tar om utredningar och behandling av allt från svåra systemiska hudsjukdomar till vanliga eksem, psoriasis, akne, samt hudfläckar med mera.

Se vad Lampros kan hjälpa dig med.

Boka tid med hudspecialist

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss.

Boka tid

Hudspecialist

En hudspecialist är en utbildad specialist inom hudsjukdomar och hudåkommor. Huden är kroppens största organ som skyddar oss från bakterier, virus och att hålla en jämn temperatur. Hudspecialisten bedömer, diagnostiserar och behandlar olika hudsjukdomar, hudförändringar och hudåkommor.

Hudspecialisten (hudläkaren) ägnar sig att hjälpa personer med olika hudbesvär så som akne, psoriasis, eksem, födelsemärken/leverfläckar, hudförändringar, hudinfektioner, rosacea och hudcancer. Våra hudspecialister har lång erfarenhet av att behandla olika typer av hudåkommor. De gör en bedömning av dina hudbesvär och rekommenderar dig en behandlingsmetod som passar just dig.