Boka tid
Boka tid Login För företag

Lungspecialist

Hos oss kan du träffa lungspecialister direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en lungspecialist online

Hos oss får du hjälp av en lungspecialist direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna lungspecialister.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Lungspecialist
Lubna Fadhel är specialist inom lungsjukdomar och internmedicin

Lubna har arbetat som läkare sedan 2009 och hjälper patienter med bland annat KOL, astma, utredning av hosta och andfåddhet. Lubna brinner för att hjälpa dig som patient och är mån om att patienter ska känna sig trygga och väl omhändertagna. 

Se vad Lubna kan hjälpa dig med

Boka tid med Lubna

Ghadeer Thabet är specialist inom lungsjukdomar och internmedicin

Ghadeer brinner för att hjälpa dig som har problem med andning eller dina lungor. Han har arbetat som specialist i både Norrbotten och Västernorrland. Han hjälper många som har problem med andning, andnöd, astma, KOL, infektioner som drabbar lungorna och lungcancer. Ghadeer kan hjälpa dig med råd och frågor som gäller din andning.

Se vad Ghadeer kan hjälpa dig med

Boka tid med Ghadeer

Stefan Hjälte är specialist inom lungsjukdomar och internmedicin

Stefan har arbetat som specialist på både Karolinska Universitetssjukhuset, Norrtälje sjukhus och Sabbatsbergs sjukhus. Har har arbetat mycket med att hjälpa patienter med KOL men behandlar även flertalet andra lungsjukdomar såsom astma, långvarig hosta och andfåddhet. Stefan kan hjälpa dig med råd och frågor som gäller din andning.

Se vad Stefan kan hjälpa dig med

Boka tid med Stefan

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid