Boka tid
Boka tid Login För företag

Haddy Gibba är legitimerad dietist med fokus på övervikt och fetma

Jag är legitimerad dietist sedan 2016. Jag utbildade mig dietist för att jag har ett stort intresse för livsmedel och hälsa. Genom mitt särskilda intresse för näringsfysiologi fick jag upp även upp ögonen för det vårdande perspektivet. Efter min examen arbetade jag på sjukhus men framförallt i primärvården i Stockholm. Numera har jag min egen verksamhet och är tillgänglig för digitala vårdmöten på Medicheck.

Jag brinner för att hjälpa dig som har problem som övervikt, fetma och till detta relaterade sjukdomar. Ofta krävs täta vårdmöten under lång tid för att etablera och genomföra en individuell plan mot en bättre hälsa. En process som passar mycket bra att genomföra digitalt, inte minst då tillgängligheten till mig inte har några geografiska begränsningar.

Om du vill boka ett första digitalt möte med mig går vi igenom vad du behöver hjälp med, vad du har provat tidigare och hur det har gått. Därefter sätter vi mål och en tidpunkt när målen ska vara uppnådda. Du kommer även att föra en matdagbok, som vi kontinuerligt följer upp. Vi fortsätter att justera din individuella kostplan under kommande möten tills du når dina mål.

Jag talar svenska och engelska.

Välkommen att boka en tid med mig.

Jag kan bland annat hjälpa dig med:

  • Övervikt och fetma
  • Diabetes
  • Högt blodtryck
  • IBS (Irritable Bowel Syndrome)
  • Gastronomi och enteral nutrition
  • Undernäring och risk för undernäring
  • KOL
  • Mag-tarmbesvär

Omdömen från andra patienter

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Väldigt hjälpsam och trevlig!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Jättetrevlig.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Hon var jättebra.”

Få hjälp av en dietist online

Få hjälp av Haddy eller en annan dietist. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Vi samarbetar med