Boka tid
Boka tid Login För företag

Lina Bokström är legitimerad dietist

Jag heter Lina och är legitimerad dietist med flera års erfarenhet från primärvården. Jag har ett brinnande intresse för maghälsa med fokus på IBS och IBS-behandling. Detta är något jag arbetat mycket med de senaste åren, såväl i grupp som individuellt. Jag hjälper personer som har problem med mag- och tarmsjukdomar som IBS, och IBD. Jag drivs av att få hjälpa människor till en lugnare mage och det var därför jag sökte mig till företaget Belly Balance, som är experter på området och där jag arbetar.

Intresset för IBS och mag- och tarmsjukdomar startade när jag själv fick diagnosen IBS 2011. När jag sedan testade kostbehandlingen FODMAP med goda resultat växte en drivkraft att hjälpa andra med liknade besvär. Det var då jag bestämde mig för att utbilda mig till dietist.

Jag talar svenska.

Jag kan hjälpa dig med bland annat följande:

  • IBS
  • Kostråd vid IBS
  • Kostbehandlingen FODMAP
  • IBD (Crohns sjukdom och ulcerös kolit)
  • Magproblem

Träffa en dietist online

Få hjälp av Lina eller en annan dietist. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Vi samarbetar med