Boka tid
Boka tid Login För företag

Smärtläkare

Hos oss kan du träffa smärtläkare direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en smärtläkare online

Hos oss får du hjälp av en smärtläkare direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna smärtläkare.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Smärtläkare
Bertil Dahlgren är specialist i medicinsk rehabilitering och företagshälsovård

Bertil är specialist i medicinsk rehabilitering och företagshälsovård och har arbetat som specialist i över 25 år. Bertil har gedigen erfarenhet av rehabilitering från alla aspekter och har examen i ortopedisk medicin samt fördjupade utbildningar i smärtbehandling. Bertil kan t.ex. hjälpa dig som har reumatiska sjukdomar, speciellt mjukdelsreumatiska eller Artros. Bertil har även lång erfarenhet av att hjälpa personer som har sköldkörtelproblem.

Se vad Bertil kan hjälpa dig med

Boka tid med Bertil

XiaoHui är specialist inom smärta, rehabilitering och allmänmedicin

XiaoHui är specialist och har lång erfarenhet av rehabilitering med inriktning mot smärta och brinner för att fungera som din guide genom din behandling. Hennes specialistkompetenser ger bred och god insikt till vardagsarbetet med att göra det så bra som möjligt för patienterna. God kunskap om endokrina sjukdomar och sköldkörteldiagnoser har också lett till att vara en del av Sköldkörtelkliniken här hos Medicheck.

Se vad XiaoHui kan hjälpa dig med

Boka tid med XiaoHui

Sunil Kalra är specialist inom smärtlindring

Sunil har arbetat som specialist inom anestesi och intensivvård sedan 1992. Sunil utökade sin specialistkompetens med smärtlindring 1997. Genom åren har han arbetat som allmänläkare på olika vårdcentraler. Nu arbetar han aktivt med att rehabilitera långvarigt sjukskrivna patienter och ger behandling för utmattningssyndrom, lindring depression och smärtproblematik.

Se vad Sunil kan hjälpa dig med

Boka tid med Sunil

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Rehabiliteringsmedicin- och smärtspecialist

En smärtspecialist eller smärtläkare är en läkare som specialiserat sig smärta och smärtstillande läkemedel. Smärtmedicin är en medicinsk specialitet som utvärderar, behandlar och arbetar förebyggande mot smärta. Smärtläkare hjälper personer med både akut smärta och långvarig smärta. De kan lida av smärta i muskler och skelett, migrän, spänningshuvudvärk, migrän med mera.

Rehabiliteringsmedicin är en specialitet inom neuroområdet. Fokus är rehabilitering inom öppenvård och slutenvård av personer med neurologisk sjukdom, ryggmärgsskada, hjärnskada, stroke och smärttillstånd.