Boka tid
Boka tid Login För företag

Rätt vård direkt

Bara specialister

Ingen remiss krävs

Frikort gäller

Boka tid

Bertil Dahlgren är specialist i medicinsk rehabilitering och företagshälsovård

Jag har arbetat som specialistläkare i över 25 år. I mitt arbete behandlar jag många personer som känner sig oförklarligt trötta och har brist på energi. En del har utöver detta hormonella störningar vilket kan vara ett tecken på sköldkörtelsjukdom. Jag finns därför även tillgänglig på Sköldkörtelkliniken hos Medicheck. Dessa vanliga symtom kan dock även ha en rad andra bakomliggande orsaker. Oavsett vilken sjukdom som ligger bakom gör min långa erfarenhet att jag kan hjälpa en stor andel av dessa personer att må bättre.

Boka tid hos mig

Jag har alltid fokus på helheten och går gärna in och tittar brett på de lite knepigare fallen. Det är vanligt att man sökt på nätet om sitt tillstånd men hamnat snett bland all information som går att finna där. Jag börjar alltid med en läkemedelsgenomgång och katalogiserar bland diagnoser för att hitta rätt, individanpassad behandling så snabbt som möjligt.

Det är även viktigt för mig att förklara processen för dig som patient, och informerar dig om hur du med hjälp av egenvård och andra metoder kan skynda på processen som ska leda till att du mår bra igen.

Jag talar svenska, norska och engelska.

Jag kan bland annat hjälpa dig med:

  • Att bedöma helheten och göra en läkemedelsgenomgång
  • En individuell plan och även begränsningar för medicinering, egenvård och annan behandling
  • Utreda brister i olika former. Exempelvis brist på sömn, i relationer, brist på näringsämnen eller fysisk aktivitet
  • Att bryta onda cirklar, vilket kan innefatta allt från att se över läkemedelsanvändningen till att ge livsstilsråd och tips om egenvård
  • Lära ut hur du noterar förändringar i kroppen, exempelvis vikt- och pulsförändringar

Omdömen från andra patienter

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Bra och seriöst bemött av Dr Bertil Dahlgren som tog sig tid och gjorde en noggrann genomgång av symtom, diagnos och behandling.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Fick träffa Dr Bertil Dahlgren och jag är väldigt nöjd med honom. Tog sig tid och pratade med mig samt gav mig goda råd. Kommer att anlita er igen!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Vänligt och trevligt bemötande. Upplever engagemang i mitt tillfrisknande. Värdefullt att diskutera och få gehör för att pröva ny medicin.”

Få hjälp av en specialist inom rehabilitering

Träffa Bertil eller en annan specialistläkare. Du behöver ingen remiss.

Du betalar först vid en eventuell bokning.

Se lediga tider