Boka tid
Boka tid Login För företag

Magspecialist

Hos oss kan du träffa magspecialister direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en magspecialist online

Hos oss får du hjälp av en magspecialist direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna magspecialister.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Magspecialist
Georgios Tsapournas är specialistläkare inom mag-tarmsjukdomar och internmedicin

Georgios har arbetat som specialist inom intermedicin sedan 2014 och gastroenterologi sedan 2017. Vanliga besvär han har erfarenhet att behandla är inflammatoriska tarmsjukdomar såsom ulcerös kolit och Crohns sjukdom, men även irritabel tarmsyndrom och leversjukdomar som fettlever, autoimmun hepatit, primär biliär kolangit och leversvikt.

Se vad Georgios kan hjälpa dig med

Boka tid med Georgios

Despoina Tsita är specialist inom barngastroenterologi och barnmedicin

Despoina har arbetat som barnspecialist i över 10 år. Hon är särskilt intresserad av att hjälpa barn som har mag- och tarmproblem. Hon hjälper även till med rådgivning kring olika infektioner, astma, eksem och tillväxtproblem hos barn.

Se vad Despoina kan hjälpa dig med

Boka tid med Despoina

Atrin Sahafi är specialistläkare inom mag-tarmsjukdomar och internmedicin

Atrin har tidigare jobbat på Akademiska Sjukhuset i Uppsala, Karolinska Universitetssjukhuset och Danderyds Sjukhus som gastroenterolog och hepatolog. Atrin kommer senast från Sophiahemmet där han fokuserat på diagnostik och behandling av diverse mag-tarmbesvär, allt ifrån diffusa magsmärtor/problem till komplicerade inflammatoriska tarmsjukdomar.

Se vad Atrin kan hjälpa dig med

Boka tid med Atrin

Nikolaos Papachrisos är specialist inom magtarm-sjukdomar och internmedicin

Nikolaos har arbetat som gastroenterolog, hepatolog och specialist inom intermedicin sedan 2016. Vanliga besvär och sjukdomar han behandlar är magkatarr, reflux, diarré, förstoppning, buksmärta, IBS, IBD, utredning av förhöjda leverprover och fettlever.

Se vad Nikolaos kan hjälpa dig med

Boka tid med Nikolaos

Bengt Lavö är specialistläkare inom mag-tarmsjukdomar

Bengt har jobbat som specialistläkare inom mage-tarm i snart 30 år. Vanliga sjukdomstillstånd som han behandlar är magkatarr/magsår, gastroesofageal refluxsjukdom och gallstenssbesvär. Bengt har en doktorsavhandling om glutenintoleransceliaki (celiaki) och har lång erfarenhet av att hjälpa personer med dessa besvär.

Se vad Bengt kan hjälpa dig med

Boka tid med Bengt

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Magspecialist

En läkare som är specialist inom mage kallas för magspecialist. Gastroenterologi är kunskapen om mag- och tarmsjukdomar. Den hänger även ihop med hepatologin som handlar om lever, gallvägar och bukspottkörteln. Vanliga sjukdomar inom detta område är mat-strupe och magsårssjukdomar. Även akuta och kroniska leversjukdomar, sjukdom i gallblåsa och gallgångar och cancer i magsäck/tjocktarm.

Vi samarbetar med