Boka tid
Boka tid Login För företag

Kostrådgivare

Hos oss kan du träffa kostrådgivare direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en kostrådgivare online

Hos oss får du hjälp av en kostrådgivare direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna kostrådgivare.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Kostrådgivare
Anna Sundin, lic. kost-och näringsrådgivare

Anna är licensierad kost-och näringsrådgivare med focus på ämnesomsättning och sköldkörtelhälsa. Anna kan hjälpa dig att förstå din sköldkörtelsjukdom och rådgöra hur du kan uppnå bättre hälsa genom strukturerad kosthållning och livsstil. De senaste nio åren har hon varit verksam som rådgivare i hälsofrågor för Sköldkörtelförbundets medlemmar.

Se vad Anna kan hjälpa dig med

Boka tid med Anna

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Kostrådgivare

En kostrådgivare ger råd och vägledning i frågor som rör kost och livsstil. Genom coachning och inspiration hjälper de personer till ett bättre och hälsosammare liv. Dessa personer besitter kunskap inom näringslära och nutrition. De hjälper ofta personer med hälsovägledning genom att komma i form och må bättre. En kostrådgivare arbetar både med privatpersoner, på kommuner eller på olika företag.