Boka tid
Boka tid Login För företag

Kardiolog

Hos oss kan du träffa kardiologer direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en kardiolog online

Hos oss får du hjälp av en kardiolog direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna kardiologer.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Kardiolog
Samir Saha är specialist i kardiologi, fysiologi och allmänmedicin

Samir arbetar för närvarande i Stockholm som konsultläkare inom hjärt-ultraljud och lungfunktionsutredning. Samir hjälper dagligen personer med olika typer hjärtproblem som högt blodtryck, hjärtsvikt, hjärtflimmer, förmaksflimmer och hjärtklappning.

Se vad Samir kan hjälpa dig med.

Boka tid med kardiolog

Kalliopi Gkounti är specialistläkare inom hjärt-kärlsjukdomar

Kalliopi har arbetat som hjärtspecialist i åtta år. Kalliopi hjälper personer som har kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, högt blodtryck, arytmier (hjärtat slår oregelbundet), hjärtklaffssjukdom och blodfettsrubbningar och mycket därtill.

Se vad Kalliopi kan hjälpa dig med.

Boka tid med kardiolog

Alexandros Georgiadis, kardiolog och specialist inom internmedicin
Alexandros är specialist sedan 2013. Han hjälper till med strukturerad hjärtutredning, utreder och behandlar högt blodtryck, hjärtrubbningar som förmaksflimmer, hjärtsvikt, kärlkramp, förhöjda blodfetter. Rådgivning och information om riskfaktorer för hjärt- och kärlsjukdomar med mera.

Se vad Alexandros kan hjälpa dig med.

Boka tid med kardiolog

Yousef Alezzi är kardiolog, specialistläkare inom hjärt-kärlsjukdomar
Yousef arbetar som överläkare och hjärtspecialist. Yousef hjälper dagligen personer med olika typer av hjärtsjukdomar som kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, högt blodtryck, hjärtflimmer (arytmier), hjärtklaffssjukdom och blodfettsrubbningar.

Se vad Yousef kan hjälpa dig med.

Boka tid med kardiolog

Mazin Noel är psykiatriker och specialist inom internmedicin och kardiologi
Mazin är trippelspecialist och har arbetat som specialist sedan 2012. Han började med internmedicin och kardiologi och fortsatte sedan inom psykiatri. Mazin kan hjälpa dig som har problem med ångest, depression, beroende, ADHD, sömnsvårigheter med mera. 

Se vad Mazin kan hjälpa dig med.

Boka tid med kardiolog

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Kardiologi

Kardiologi är kunskapen om hjärtats funktioner och dess sjukdomar. Kardiologer ägnar sig åt att hjälpa personer med hjärtflimmer, hjärtrubbningar, kärlkramp, högt blodtryck, (hypertoni) hjärtinfarkt, hjärtsvikt, förmaksflimmer, pacemaker, hjärtklaffsjukdom och medfödda hjärtfel.

Vi samarbetar med