Boka tid
Boka tid Login För företag

Hjärtspecialist

Hos oss kan du träffa hjärtspecialister direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en hjärtspecialist online

Hos oss får du hjälp av en hjärtspecialist direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna hjärtspecialister.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Hjärtspecialist
Biserka Alagic är specialist inom kardiologi

Biserka är trippelspecialist med huvudfokus på specialistområdet kardiologi hos Medicheck. Tidigare har Biserika bland annat arbetat på kardiologiska kliniken på Ryhov i Jönköping. Hon brinner för att varje patient ska känna sig trygg och är mån om att erbjuda individuella behandlingsalternativ.

 

Se vad Biserka kan hjälpa dig med

Boka tid med Biserka

Tamas Janos Stolcz är specialist i kardiologi

Tamas arbetar som hjärtspecialist på på Regionsjukhuset Ryhov i Jönköping. Tamas brukar träffa patienter med bland annat hjärtsvikt, högt blodtryck och kranskärlssjukdom.

 

Se vad Tamas kan hjälpa dig med

Boka tid med Tamas

Samir Saha är specialist i kardiologi, fysiologi och allmänmedicin

Samir Saha är specialist i kardiologi, fysiologi och allmänmedicin. Han har bedrivit forskning på Uppsala universitet och deltagit i ett forskningsprojekt inom diabetes. Han arbetar för närvarande i Stockholm som konsultläkare inom hjärt-ultraljud och lungfunktionsutredning. Samir hjälper dagligen personer med olika typer hjärtproblem som högt blodtryck, hjärtsvikt, hjärtflimmer, förmaksflimmer och hjärtklappning.

Se vad Samir kan hjälpa dig med

Boka tid med Samir

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Hjärtspecialist

Kardiologi är kunskapen om hjärtats funktioner och dess sjukdomar. Det är en del inom internmedicinen som inkluderar ärftliga hjärtsjukdomar, sjukdomar i hjärtats kranskärl, hjärtsvikt, hjärtklaffar och hjärtats elektrofysiologi. En specialistläkare inom kardiologi kallas för kardiolog.