Boka tid
Boka tid Login För företag

Hjärtspecialist

Hos oss kan du träffa hjärtspecialister direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en hjärtspecialist online

Hos oss får du hjälp av en hjärtspecialist direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna hjärtspecialister.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Hjärtspecialist
Samir Saha är specialist i kardiologi, fysiologi och allmänmedicin

Samir Saha är specialist i kardiologi, fysiologi och allmänmedicin. Han har bedrivit forskning på Uppsala universitet och deltagit i ett forskningsprojekt inom diabetes. Han arbetar för närvarande i Stockholm som konsultläkare inom hjärt-ultraljud och lungfunktionsutredning. Samir hjälper dagligen personer med olika typer hjärtproblem som högt blodtryck, hjärtsvikt, hjärtflimmer, förmaksflimmer och hjärtklappning.

Se vad Samir kan hjälpa dig med

Boka tid med Samir

Kalliopi Gkounti är specialistläkare inom hjärt-kärlsjukdomar

Kalliopi har arbetat som hjärtspecialist i åtta år. Kalliopi hjälper personer som har kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, högt blodtryck, arytmier (hjärtat slår oregelbundet), hjärtklaffssjukdom och blodfettsrubbningar och mycket därtill.

Se vad Kalliopi kan hjälpa dig med

Boka tid med Kalliopi

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Hjärtspecialist

Kardiologi är kunskapen om hjärtats funktioner och dess sjukdomar. Det är en del inom internmedicinen som inkluderar ärftliga hjärtsjukdomar, sjukdomar i hjärtats kranskärl, hjärtsvikt, hjärtklaffar och hjärtats elektrofysiologi. En specialistläkare inom kardiologi kallas för kardiolog.

Vi samarbetar med