Boka tid
Boka tid Login För företag

Specialister inom barnmedicin

Hos oss kan du träffa specialister inom barnmedicin direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa specialister inom barnmedicin online

Hos oss får du hjälp av en specialist inom barnmedicin direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna specialister inom barnmedicin .

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Barnmedicin
Nikolaos Tsolakis är barnläkare och barnallergolog

Nikolaos är barnläkare och barnallergolog sen över 10 år tillbaka. På Medicheck kan han hjälpa till med bland annat astmautredningar, födoämnesallergier, eksem och rådgivning om allergivaccination.

Se vad Nikolaos kan hjälpa dig med.

Boka tid med barnläkare

Despoina Tsita är specialist inom barnmedicin och barngastroenterologi

Despoina har arbetat som barnspecialist i över 10 år. Hon är särskilt intresserad av att hjälpa barn som har mag- och tarmproblem. Hon hjälper även till med rådgivning kring olika infektioner, astma, eksem och tillväxtproblem hos barn.

Se vad Despoina kan hjälpa dig med.

Boka tid med barnläkare

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Barnläkare

Barnläkare är en person som har som specialitet inom barnmedicin. Det handlar om medicinsk kunskap inom spädbarns och barns hälsa och dess sjukdomar. En barnläkare utreder och behandlar barn med allergi, astma, glutenintolerans, laktosintolerans, tillväxtproblem, ledvärk, sömnstörningar, eksem, förstoppning och fetma. En barnläkare arbetar ofta på en barnmottagning, barnhälsovård eller på ett barnsjukhus.