Boka tid
Boka tid Login För företag

Nikolaos Tsolakis är barnläkare och barnallergolog

Jag är barnläkare och barnallergolog med europeisk behörighet sedan 2011. På Universitetssjukhuset träffar jag barn med alla former av allergier, eksem, astma och även komplicerade lungsjukdomar. Jag ingår även i linjen som arbetar på barnakuten och barnavdelningen vilket innebär att jag har en bred kompetens av ärenden inom barnmedicin.

Min forskning inriktar sig på astma och jag disputerade 2019.

Jag talar svenska, engelska och grekiska.

På Medicheck kan jag bland annat hjälpa dig med

  • Rådgivning om allmänna frågor kring barnets hälsa
  • Astmautredning och optimering av behandling
  • Frågor och utredning om födoämnesallergier
  • Utredning och behandling om björk, gräs och pälsdjursallergi
  • Rådgivning om allergivaccination
  • Eksem, behandling för utslag
  • Uppföljning med möten

Få hjälp av en barnläkare

Träffa Nikolaos eller en annan barnläkare. Du behöver ingen remiss.

Se lediga tider