Boka tid
Boka tid Login För företag

Urolog

Hos oss kan du träffa urologer direkt utan omvägar och krångliga regler.

 

Bara specialister
Träffa en urolog online

Hos oss får du hjälp av en urolog direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna urologer.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Urolog
Thomas Rountos är urolog och specialist inom urologi

Thomas har bred kompetens inom bland annat olika former av prostatabesvär, erektil dysfunktion samt stensjukdomar i urinvägarna. Thomas arbetar som överläkare inom urologi och är även processledare för prostatacancer i region Halland.

Se vad Thomas kan hjälpa dig med

Boka tid med Thomas

Tareq Alasody är urolog och specialist inom urologi

Tareq är mycket erfaren urolog. Han är särskilt inriktad på omhändertagande av personer med störningar i urinblåsefunktionen (såsom urininkontinens, prostatabesvär, LUTS) och patienter med sexuella besvär.

Se vad Tareq kan hjälpa dig med

Boka tid med Tareq

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss.

Boka tid

Urologi

Urologi en medicinsk specialitet med fokus på kirurgisk och medicinsk behandling av sjukdomar i urinvägarna hos män och kvinnor. De organen som omfattas av urologi är urinblåsa, urinrör, urinledare och njurar. Urologi innefattar även de manliga reproduktionsorganen penis, prostata, sädesledare, sädesblåsor, testiklar och bitestiklar. En urolog hjälper personer som har besvär med njursten, tumörer, sjukdomar i urinblåsan, impotens, inkontinens, prostatacancer, problem med vattenkastning med mera. Hos oss träffar du en urolog utan remiss.