Boka tid
Boka tid Login För företag

Psykoterapeut

Hos oss kan du träffa psykoterapeuter direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en psykoterapeut online

Hos oss får du hjälp av en psykoterapeut direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna psykoterapeuter.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Psykoterapeut
Aleksandr Kulak är specialist inom psykiatri

Aleksandr är en erfaren psykiatriker sedan 1999 med omfattande erfarenhet av att behandla olika åldersgrupper. Han specialiserar sig på att hjälpa patienter med psykiska utmaningar, inklusive ångest, depression, bipolär sjukdom, ätstörningar och neuropsykiatriska störningar.

Se vad Aleksandr kan hjälpa dig med.

Boka tid med Alexander

Munevera Spirtovic är leg. psykoterapeut
Munevera har kompetens inom KBT, PDT, schematerapi samt familjeterapi och har lång erfarenhet av olika klienter och problem från socialtjänsten, familjeterapi, parterapi och individuell terapi. Hon hjälper oftast personer med stressrelaterad ohälsa, ångest, depression, kriser, relationsproblem, personlighetsrelaterad problem.

Boka tid med Munevera

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss.

Boka tid

Psykoterapeut

Psykoterapi är en behandlingsform för psykisk ohälsa. Den används även vid svårigheter som en person kan uppleva som har med tankar, känslor, och beteenden att göra. Psykoterapeuter behandlar personer som har av psykiska och relationella problem med psykologiska metoder. Psykoterapeuter hjälper personer som har problem med ångest, depression, ohälsa, kriser eller relationsproblem.