Boka tid
Boka tid Login För företag

Psykolog

Hos oss kan du träffa psykologer direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en psykolog online

Hos oss får du hjälp av en psykolog direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna psykologer.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Psykolog
Gabriella Svanberg, leg. psykolog och KBT-terapeut, specialist i neuropsykologi

Gabriella är legitimerad psykolog sedan år 2000 och har lång erfarenhet av kognitiv beteendeterapi (KBT). Gabriella har arbetat inom öppen- och slutenpsykiatri, inom företagshälsovård och på vårdcentral. Gabriella kan bland annat hjälpa till med problem kopplade till stress, ångest och depression.

Boka tid med Gabriella

Christina Kronberg är leg. psykolog

Christina har arbetat som legitimerad psykolog i tio år. Hon genomför samtalsbehandlingar med KBT, ACT, FACT samt Compassion fokuserad terapi, RFT, och Mindfulness. Christina kan bland annat hjälpa dig med problem som stress, utmattningssyndrom, ångest, smärta, sömnproblem med mera.

Boka tid med Christina

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Psykolog

Psykologi är kunskapen om det själsliga livet. Det vill säga tänkande, känslor, medvetande och beteende hos människor. Människor är både en biologisk, social och kulturell person som söker mening och tolkar sig själv och sin situation i världen. En psykolog hjälper människor med deras psykologiska hälsa och ohälsa. Denne undersöker och diagnostiserar psykiska problem och sjukdomar. Psykologer hjälper personer som har problem med stress, ångest, utmattningssyndrom, depression eller sömnsvårigheter.