Boka tid
Boka tid Login För företag

Öron, näsa och halsspecialist

Hos oss kan du träffa öron, näsa och halsspecialister direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en öron, näsa och halsspecialist online

Hos oss får du hjälp av en öron, näsa och halsspecialist direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna öron, nästa och halsspecialister.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Öron näsa hals
Annika Hugoson är specialist inom öron, näsa och hals

Annika är specialist inom öron-näsa-hals sedan 1998. Under 17 år arbetade hon på öronkliniken i Kristianstad och utbildade sig till mellanörekirurg. Annika hjälper dig som har besvär inom öron, näsa, ansikte och hals såsom hörsel- och kommunikationssvårigheter, tinnitus, hudförändringar i ansikte eller smärta i ansikte och öron med mera.

Se vad Annika kan hjälpa dig med

Boka tid med Annika

Uzeir Alagic är specialist inom öron, näsa och hals
Uzeir och är mycket erfaren specialist inom öron, näsa och hals. Han har arbetat som läkare i mer än 40 år och som specialist i 33 år. De senaste 25 åren har han arbetat som överläkare på öron-näsa-halskliniken Ryhov i Jönköping. Uzeir är överläkare och kan bland annat hjälpa dig som har problem med halsont, heshet, röststörningar, bihålebesvär, hörselproblem, yrselproblem eller frågor om eventuell cancer inom hals och huvud med mera.

Se vad Uzeir kan hjälpa dig med

Boka tid med Uzeir

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Vi samarbetar med