Boka tid
Boka tid Login För företag

Ögonläkare

Hos oss kan du träffa ögonläkare direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en ögonläkare online

Hos oss får du hjälp av en ögonläkare direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna ögonläkare.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Ögonläkare
Alfio Jafari är specialistläkare inom ögonsjukdomar
Alfio är ögonläkare sedan 2016 och specialist sedan 2021. Han är uppvuxen i USA, fick sin läkarlegitimation i Storbritannien och gjorde sin specialisttjänstgöring inom Ögonsjukdomar på Sahlgrenskas universitetssjukhus i Göteborg. 

Alifo har en bred kompetens och erfarenhet av att träffa patienter med olika ögonåkommor som torra ögon, skelning, grå starr och ögonsmärta. 

Se vad Alfio kan hjälpa dig med

Boka tid med Alfio

Argyro Kyriazidou är specialistläkare inom ögonsjukdomar

Argyro är ögonläkare inom den offentliga vården och har jobbat som ögonspecialist i fem år. Argyro behandlar vardagliga ögonbesvär men också kroniska och svårare ögonsjukdomar som grön starr (glaukom), åldersförändringar i gula fläcken, grå starr med mera.

Se vad Argyro kan hjälpa dig med

Boka tid med Argyro

Christodoulos Borodimos är specialistläkare inom ögonsjukdomar

Christodoulos är ögonläkare sedan 2009 och specialistläkare sedan 2014.
Tidigare arbetade han som medicinsk ansvarig läkare och överläkare i Region Örebro.
Christodoulos behandlar vanliga ögonbesvär men också kroniska och svårare ögonsjukdomar. Han kan även hjälpa till med rådgivning kring läkemedel och ge information om hjälpmedel i vardagen.

Se vad Christodoulos kan hjälpa dig med

Boka tid med Christodoulos

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Ögonspecialist (oftalmolog)

Oftalmologi är kunskapen om ögat och dess sjukdomar. En person som är specialist inom detta område kallas för oftalmolog (ögonspecialist, ögonläkare). Ögonspecialisten diagnosticeras och behandlar personer om har sjukdomar i ögonen och ögonlocken. Medicinsk och kirurgisk vård av ögat och det visuella systemet.

En del ögonläkare utför operationer som kirurgiska ingrepp i samband med ögonskador och laserbehandling vid synkorrigering. En ögonspecialist hjälper personer som har besvär med grå starr, grön starr, röda ögon, torra ögon eller ögonlocksproblem.