Boka tid
Boka tid Login För företag

Kirurg

Hos oss kan du träffa kirurger direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en kirurg online

Hos oss får du hjälp av en kirurg direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna kirurger.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Kirurg
Rozh Noel är kirurg och specialist inom bukkirurgi

Rozh är specialist inom bukkirurgi sedan 2013. Det område som han har arbetat mest är gallsten, sjukdomar i bukspottkörteln och endoskopi. Han har många års erfarenhet kring olika sorters bråck i buken och överviktskirurgi. Rozh hjälper dig som har problem med gallsten, sjukdomar i bukspottkörteln, ljumskbråck, reflux med mera.

Se vad Rozh kan hjälpa dig med.

Boka tid med kirurg

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Kirurg

En kirurg botar och lindrar olika sjukdomar, skador, missbildningar och besvär genom operation. Operationer görs genom antingen titthålsteknik eller öppen kirurgi och dessa kan ske när personen är nedsövd eller bedövad. Kirurgiska ingrepp kallas för operation och handlar om att laga invärtes delar av kroppen, ta bort sjuk vävnad, organ eller tumör. Kirurger kan även sätta in något i kroppen som en pacemaker.

Kirurgerna hos Medicheck är duktiga på att beskriva olika operativa ingrepp, de kan mycket om orsaker till att olika ingrepp kan behövas. De områden som flest frågor berör är mage och tarm – bukproblem, samt ”lilla kirurgin” (nageltrång, vissa hudförändringar och bedömning av sår). Några av våra kirurger är specialiserade på hjärta eller olika tumörer.