Boka tid
Boka tid Login För företag

Fysioterapeut

Hos oss kan du träffa fysioterapeuter direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en fysioterapeut via videosamtal

Hos oss får du hjälp av en fysioterapeut direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna fysioterapeuter.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Fysioterapeut
Mark Højbo Fajardo-Hansen är fysioterapeut, sjukgymnast
Mark är fysioterapeut sen 2005 och har jobbat inom sjukhus, psykiatriska kliniker, HVB-hem, och privat klinik i både Sverige och Danmark. Förutom sitt kliniska arbete har Mark även fungerat som ordförande för danska och svenska Sektionen för Mental Hälsa inom Fysioterapeuterna, och är i dag medlem av styrelsen för Internationella Organisationen för Fysioterapi inom Mental Hälsa.
Ångest, ADHD, och Borderline behandlar Mark framgångsrikt med Basal Kroppskännedom.

Se vad Mark kan hjälpa dig med.

Boka tid med fysioterapeut

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Fysioterapeut

Fysioterapeuten arbetar med personer med sjukdomar eller skador i nervsystemet, i rörelsesystemet, cirkulationssystemet eller i andningsorganen. Fysioterapeuten har ett självständigt ansvar för bedömning, val av åtgärder, genomförande av behandling och utvärdering. Fysioterapeuter jobbar vanligen på vårdcentraler, sjukhus, företagshälsovård, idrottsklinker, eller på privata mottagningar.