Boka tid
Boka tid Login För företag

Diabetolog

Hos oss kan du träffa diabetologer direkt utan omvägar och krångliga regler.

 

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen
Träffa en diabetolog online

Hos oss får du hjälp av en diabetolog direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna diabetologer.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Diabetolog
Lars-Einar Bresäter är specialist inom diabetes och internmedicin

Lars-Einar är specialist inom diabetes och internmedicin. Lars-Einar kan bland annat hjälpa dig med: kunskap och fördjupning inom diabetes, tips om hur du hanterar och går vidare med din sjukdom, sköldskörtelsjukdomar, livsstilsförändrinar.

Se vad Lars-Einar kan hjälpa dig med.

Boka tid med diabetolog

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Diabetolog

Diabetes är ett samlingsnamn för sjukdomar som ger för högt socker i blodet. Detta gör att kroppen inte kan tillgodogöra sig energin från maten på rätt sätt. De sjukdomar som ingår är diabetes typ 1, diabetes typ 2 och graviditetsdiabetes. En diabetolog är en läkare som ger vård till personer som har diabetes. Dessa personer är ofta internmedicinare eller endokrinologer.

För att ta reda på om en person har diabetes gör man en utvärdering för att lära sig om personens tillstånd och dess patienthistoria och tar prover för att kontrollera olika parametrar. Denne samlar in information om personens kost, träning och personliga vanor, som sedan användas för att ta fram en diabetesplan för personen.