Boka tid
Boka tid Login För företag

Dermatolog

Hos oss kan du träffa dermatologer direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Träffa en dermatolog online

Hos oss får du hjälp av en dermatolog direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna dermatologer.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Dermatolog
Lampros Ntintis är dermatolog (hudspecialist)

Lampros är legitimerad läkare sedan 2002. Sedan 2008 jobbar Lampros på Centralsjukhuset i Karlstad som hudläkare samt på Karlstads kirurgiska laserklinik med estetisk dermatologi. Lampos tar om utredningar och behandling av allt från svåra systemiska hudsjukdomar till vanliga eksem, psoriasis, akne, samt hudfläckar med mera.

Se vad Lampros kan hjälpa dig med.

Boka tid med dermatolog

Alicia Frias Cano är hudläkare
Alicia är specialist i dermatologi sedan 2013. Alicia har erfarenhet av att behandla båda vuxna och barn med hudsjukdomar på öppen- och slutenvård. Alicia bedömer och behandlar följande hudsjukdomar bland andra psoriasis, rosacea och eksem. Bedömning av födelsemärke, utesluta hudtumörer och solskador.

Se vad Alicia kan hjälpa dig med.

Boka tid med dermatolog

Emanuela Micu är hudläkare, specialist inom dermatologi
Emanuela har arbetats som hudläkare sedan 2011. Till vardags arbetar hon som överläkare på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Emanuela hjälper ofta personer med Akne, eksem, psoriasis, rosacea, hudtumörer med mera.

Se vad Emanuela kan hjälpa dig med.

Boka tid med dermatolog

Virginia Zazo är hudläkare och specialist inom dermatologi och venereologi

Virginia har arbetat som specialist i över 20 år inom dermatologi och venereologi. Hon har arbetat med dermatologins alla delar och är särskilt intresserad av diagnos och behandling av hudcancer. I dagsläget arbetar hon som överläkare på HudSTD kliniken vid Norrlands universitetssjukhus i Umeå och här på Medicheck. Virginia hjälper till vid hudsjukdomar, akne, känslig hud, utslag, rosacea, eksem och psoriasis med mera.

Se vad Virginia kan hjälpa dig med.

Boka tid med dermatolog

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Dermatologi

Dermatologi är kunskapen om huden och dess sjukdomar och är en medicinsk vetenskap med både medicinska och kirurgiska synsätt. Dermatologi fokuserar på hudens tillstånd, tillsammans med svettkörtlar, hår och andra relaterade kroppsdelar. Delarna inom dermatologi är allt från kosmetisk dermatologi, till immunodermatologi, det vill säga studien av hudens tillstånd orsakade av immunsystemproblem.

En dermatolog är en hudläkare som är utbildad specialist i hudsjukdomar och hudåkommor. Dermatologen hjälper personer som har hudproblem som kanske uppstått till följd av allergiska reaktioner, hudsjukdomar, hudskador, psoriasis, rosacea och svåra aknebesvär.