Boka tid
Boka tid Login För företag

Geriatriker

Hos oss kan du träffa geriatriker direkt utan omvägar och krångliga regler.

Bara specialister
Minst 5 års specialisering
Legitimerade av Socialstyrelsen

Geriatrik är kunskapen om åldrandets sjukdomar. Det handlar om äldres sjukdomar vad det gäller mediciniska, psykologiska och sociala delar som påverkar sjuklighet. En specialistläkare inom detta område kallas för geriatriker och arbetar med att undersöka och behandla åldrandets sjukdomar. Personer som geriatriker träffar är äldre människor som är sköra och som ofta har kroniska sjukdomar. En geriatriker utreder och behandlar personer med demens, rehabilitering och stroke.

Träffa en geriatriker online

Hos oss får du hjälp av en geriatriker direkt utan omvägar och remisstvång. Här nedan kan du läsa om några av våra anslutna geriatriker.

När du loggar in kan du se samtliga specialister och deras bokningsbara tider.

Geriatriker
Lilja Hågebrand är specialist i geriatrik
Lilja brinner för att hjälpa äldre personer med deras sjukdomar. Hon är även väldigt intresserad av minnessjukdomar och allt som gäller kognitiva utredningar och behandlingar av olika typer av kognitiva besvär. I hennes arbete på Köpings lasarett har hon bland annat arbetat på akuten och hjärtintensiven. Under 7 års tid arbetade hon på geriatriska kliniken. Idag arbetar hon på en vårdcentral som geriatriker.

Se vad Lilja kan hjälpa dig med

Boka tid med Lilja

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.

Boka tid

Vi samarbetar med