Boka tid
Boka tid Login För företag
Joanna Elmes, medgrundare och COO på MEDS Framtidens specialistvårdBara specialister
Inget krav på remiss
Frikort gäller

Samarbete sluter vårdkedjan för smidigare beställning och leverans av läkemedel

På flera håll samarbetar digitala vårdföretag för att skapa bättre förutsättningar för personer i behov av vård och läkemedel. Nu inleder Medicheck och MEDS ett samarbete för att du ska kunna få dina läkemedel så snabbt och effektivt som möjligt i samband med vårdmöte.

Apoteket i mobilen MEDS (meds.se) erbjuder dig att köpa läkemedel online, receptbelagt och receptfritt – och kör hem det till dörren. Samma dag i stora delar av Sverige och inom en timme från ordergodkännande i centrala Stockholm. Syftet är att kunderna skall slippa ta sig till ett fysiskt apotek när de är sjuka är sjuk.

Vi vill underlätta människors vardag genom att köra hem deras läkemedel istället för att de ska behöva ta sig ut på stan och leta och köa när de mår dåligt, berättar Joanna Elmes, medgrundare och COO på MEDS som själv har lång bakgrund som farmaceut.

Genom samarbetet kan MEDS kunder förnya sina recept via specialistläkare hos Medicheck och få dem levererade till dörren. Man kan även passa på att rådfråga en specialist om sin behandling i förbifarten. Medicheck refererar även sina patienter till MEDS för smidigast beställning och leverans av läkemedel i samband med ett vårdmöte.

Våra patienter med kroniska besvär behöver ofta medicinering under längre tid, och då är tjänsten från MEDS extra betydelsefull för att underlätta deras vardag”, säger Thomas Ehrengren, VD på Medicheck. 

För mer information, kontakta gärna

Thomas Ehrengren, medgrundare och VD, Medicheck, 0704-54 23 01, thomas.ehrengren@medicheck.se

Om Medicheck

Medicheck är ett svenskt vårdföretag som erbjuder digital specialistvård – utan krav på remiss. 190 anslutna specialistläkare, dietister och psykologer hjälper personer som har kroniska eller tillfälliga sjukdomar via videosamtal och meddelanden. Kunden väljer själv specialist baserat på individuella preferenser och behov.

Medicheck är tillgängligt via medicheck.se och apparna på App Store och Google Play.

Om MEDS – apoteket i mobilen

Meds säljer receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket online – både till dig själv, din familj och ditt djur.  Vi har även ett stort sortiment inom hälsa och skönhet, allt för ditt välmående. Meds har ingen fysisk butik utan strävar
istället efter att så snabbt som möjligt leverera direkt till dig. Smidigt, säkert och fraktfritt – ibland tar det inte längre än en timme. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv! Meds grundade 2017 och vi som driver MEDS har lång erfarenhet inom
apoteksbranschen och e-handel. Vi ger dig de råd och den hjälp du behöver – precis som ett vanligt apotek – men du slipper att gå dit. MEDS är alltid där du är, för dig!

Bild: Joanna Elmes
Fotograf: Jana Eriksson

Kommentarer inaktiverade.