Boka tid
Boka tid Login För företag
Hopp för alla som lever med sköldkörtelsjukdomar Framtidens specialistvårdBara specialister
Inget krav på remiss
Frikort gäller

Hopp för alla som lever med sköldkörtelsjukdomar

Idag har över en halv miljon svenskar problem med sköldkörteln. Trötthet, energilöshet och den psykiska hälsan påverkas och vänder upp och ner på livet. Tyvärr är det vanligt att standardbehandlingen inte fungerar och det är långa vårdköer. Den digitala Sköldkörtelkliniken har funnits över fyra år och har hjälpt tusentals patienter att må bra genom individanpassad vård. Här är personens upplevda symtom i fokus, inte provsvaren.

På Sköldkörtelkliniken ser vi att det finns fler metoder för behandling och det är viktigt att personerna som kommer till oss är medvetna om detta. I kliniken sker en god dialog, personen får löpande uppföljningar, något som kan svikta i den ordinarie vården. Att tiden inte räcker till är något många patienter beskriver som ett problem, säger Kenneth Ilvall på Sköldkörtelkliniken.

– Hos oss är det du som patient som är i fokus och vi gör vårt yttersta för att du ska bli hörd. Med vår gedigna erfarenhet ser vi helheten och vi erbjuder en individuell behandling. Den utgår från dina förutsättningar, symtom och vårderfarenhet. Vi tycker att provsvar är viktiga, men du som person är den viktigaste parametern för att kontrollera att vi är på rätt spår, säger Kenneth.

Kliniken har funnits under fyra års tid och har hjälpt tusentals patienter. Genom medlemskap i kliniken får personen individanpassad vård efter dennes behov och får hjälp av ett specialistteam hela vägen till ett bättre mående. Stora fördelar är att man kan få hjälp i hela landet och att den vårdpersonal som är nödvändig som till exempel endokrinologer, psykologer, dietister finns inom kliniken, bara några knapptryck bort.

Tina som är medlem i Sköldkörtelkliniken har äntligen fått rätt hjälp och en behandling som fungerar mot sin hypotyreos.

– Jag blev omhändertagen av specialister som lyssnade på ett annat sätt än jag var van vid. De klassiska besvären vid hypotyreos blir allt bättre och energin är tillbaka. Jag är väldigt tacksam och ser nu ljust på framtiden, avslutar Tina.

För mer information, kontakta gärna

Christian Tärnholm, marknadschef, Medicheck
+46-708-18 20 22, christian.tarnholm@medicheck.se

Om Sköldkörtelkliniken

På Sköldkörtelkliniken kan vi hjälpa dig som har hypotyreos, hashimoto eller annan sköldkörtelsjukdom. Hos oss får du en individanpassad behandling samt regelbunden kontakt med specialister inom området. Du får hjälp av våra specialister utan krav på remiss.

Om Medicheck

Det ska vara enkelt att få träffa precis rätt läkare direkt – utan omvägar. Därför har vi på Medicheck bara kvalificerade specialister som har lång erfarenhet av både tillfälliga problem och kroniska sjukdomar. Du träffar din specialist online via videosamtal och kan självklart träffa samma specialist igen så länge du behöver det, om du tycker att ni har en bra relation. Du behöver inte ha någon remiss och du behöver inte åka till någon mottagning. Våra tjänster ska vara ett bra komplement till ordinarie vård så att fler människor får den hjälp de behöver – samtidigt som vi använder samhällets resurser på bästa sätt. Medicheck består av ett nätverk med över 300 anslutna specialistläkare och över 50 sjuksköterskor, samt en grupp på cirka 30 personer som har hand om kommunikation, sälj, teknik, ekonomi, HR, medicinskt ansvar och support.

Medicheck är tillgängligt via medicheck.se och apparna på App Store och Google Play.

 

Kommentarer inaktiverade.