Boka tid
Boka tid Login För företag
antonios Patelis, specialistläkare allergologi och internmedicin Framtidens specialistvårdBara specialister
Inget krav på remiss
Frikort gäller

Det skiljer Medicheck från andra vårdgivare

Antonios Patelis är specialist inom allergologi och internmedicin. Vi träffade honom för en intervju där han berättar om hur det är att arbeta som specialistläkare hos Medicheck. 

Hej Antonios, allergolog och specialist inom allergologi och internmedicin, vad gör du hos oss?
– Jag hjälper personer med allergisk rinit, astma, atopisk dermatit och andra allergier. Optimerar och följer upp behandlingen för dig som har astma. Jag utreder eventuell födoämnesallergi eller överkänslighet. Bedömer och ger råd om behandling av bland annat eksem och nässelutslag.

Hur länge har du arbetat här?
-Jag har arbetat hos Medicheck sedan 2018.

Vad tycker du är det bästa med att arbeta hos oss?
-Det bäst med att arbeta på Medicheck är att det är flexibelt och man kan bedöma intressanta fall på distans. Hos Medicheck är det stort patientflöde med många intressanta fall av patienter. Man kan arbeta med det man är intresserad av utan att behöva arbeta jour, det är väldigt bra. Det är också skönt med ett flexibelt schema.

Vad skiljer Medicheck från andra vårdgivare?
– Det som skiljer Medicheck från andra vårdgivare är att det är en kreativ, pålitlig och lyhörd arbetsgivare. Via Medicheck kan en specialistläkare arbeta flexibelt och digitalt, men även täcka ett viktigt vårdbehov som finns i samhället.

Vilka fördelar finns det med att träffa patienterna digitalt?
– Man kan träffa patienter utanför kontorstider, det är något som passar många patienter. Det var också ett mycket säkert sätt att bedöma patienter under pandemin.

Jag började på Medicheck av ren nyfikenhet när jag blev specialist. Under pandemin insåg jag att Medicheck var ett intressant alternativ eftersom jag kunde träffa patienter helt på distans. Nu har jag blivit ansvarig över områdena astma och allergi och samtidigt kan jag vara utomlands under större delar av året. Det är något som passar mig för att kunna träffa kompisar och anhöriga.

Träffa Antonios via videosamtal

Träffa Antonios som specialist inom allergologi via videosamtal. Remiss behövs inte.

Boka tid här

Text: Madeleine Ekberg

Kommentarer inaktiverade.