Boka tid
Boka tid Login För företag
Thomas Ehrengren och Christian Tärnholm, grundare Medicheck Framtidens specialistvårdBara specialister
Inget krav på remiss
Frikort gäller

Äntligen specialistläkare på nätet

Nu är det möjligt att träffa en specialistläkare online utan remiss, direkt genom Medicheck. 6 av 10 svenskar med en kronisk sjukdom har medicinska frågor som de aldrig följer upp. Antingen hittar man inte rätt eller så rinner det ut i sanden på grund av för långa vårdköer. Det ska Medicheck ändra på.

Hos Medicheck kan personer med ett medicinskt behov träffa en specialistläkare – utan krav på remiss. Man kan själv välja en specialist baserat på bland annat modersmål, kön och erfarenhet. De egna önskemålen styr och det är möjligt att träffa samma specialist även nästa gång om man känner sig nöjd.

– Det är viktigt att själv få vara med och bestämma för att det ska kännas rätt. Detta skapar en trygghet och kontinuitet för att man på bästa sätt ska kunna få hjälp, säger Thomas Ehrengren på Medicheck.

Mötet genomförs via videosamtal eller meddelanden. Alla läkare i tjänsten är specialister vilket gör att personer med till exempel kroniska sjukdomar erbjuds rätt expertis. Idag är nära 200 specialister anslutna till Medicheck.

– Det är en självklarhet att personer med kroniska sjukdomar ska kunna få mer hjälp, och det är möjligt med dagens teknik. Vi är glada att så många specialister velat ansluta sig till tjänsten. Nu är det möjligt för varje person att få kontakt med en specialistläkare utifrån eget behov och utan geografiska begränsningar, berättar Thomas.

På Medicheck är det möjligt att träffa en specialistläkare direkt eller boka en tid.

Medicheck är tillgängligt via medicheck.se och appen Medicheck Sverige.

Kontakt
Thomas Ehrengren, medgrundare och CEO på Medicheck, 0707-34 64 28, thomas.ehrengren(a)medicheck.se

Pressmaterial
medicheck.se/press

 

På Medicheck får personer med kroniska eller tillfälliga sjukdomar hjälp av specialistläkare online via videosamtal och meddelanden. Kunden väljer själv specialistläkare baserat på individuella preferenser och behov.

Kommentarer inaktiverade.