Boka tid
Boka tid Login För företag
Psykiatri online
Korta väntetider
Lång erfarenhet
Flexibla tider

Neuropsykiatrisk utredning

Vi vet att väntetiderna för neuropsykiatriska utredningar kan vara långa och att behovet är stort. Vi genomför utredningar på ett effektivt sätt för patienter i hela landet. Våra anslutna psykiatriker och psykologer finns för att hjälpa er och era klienter. Vi har korta väntetider, leder hela utredningen och våra tjänster är kostnadseffektiva.

Tagit hand om 1000-tals klienter inom individ- och familjeomsorg med hjälp av digitala psykiatritjänster

Vi är stolta över att samarbeta med aktörer som Humana, Nämndemansgården och ett 30-tal HVB-hem och särskilda boenden runt om i Sverige. Vi har ett brett nätverk av ackrediterade specialistläkare och våra anslutna psykiatriker och psykologer har lång erfarenhet av att utföra neuropsykiatriska utredningar.

Så här genomförs en neuropsykiatrisk utredning tillsammans med oss

Utredningen sker via vår digitala plattform. Utredningen består av ett flertal intervjutillfällen med ansvarig psykolog och knyts ihop av en psykiatriker som bistår med den medicinska bedömningen. Vi finns även som stöd för klienten efter genomförd utredning för eventuell behandling och uppföljningar.

Effektivt och tillgängligt i hela landet

– Digital vård med snabb och enkel tillgång till specialistläkare är ett fantastiskt redskap inom mitt område, säger psykologen Gabriella Svanberg. Gabriella är psykolog med över 20 års erfarenhet som har hjälpt många unga på HVB-hem och behandlingshem att må bättre med hjälp av digitala utredningar.

Gabriella berättar om hur många unga blir hjälpta av digitala utredningar

 

Kontakta oss

 “Vi har använt Medicheck för löpande ronder med psykiatriker samt NPF-utredningar och är väldigt nöjda”
– Föreståndare, Villa Lindö Tjänster och Utredningar AB