Boka specialist
Boka specialist Login English

Vilken specialist ska jag välja?

Samtliga specialister på din klinik utgår från samma vårdprogram. Det innebär att du får en likvärdig vård från samtliga specialister. Vi rekommenderar att du väljer en specialist som har tillgängliga tider.

Du kan byta specialist om du av någon anledning inte känner dig bekväm med din nuvarande kontakt.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng