Boka specialist
Boka specialist Login English

Uppsägning av medlemskap, hur fungerar det?

Som medlem i en klinik har du 1 månads uppsägningstid efter att aktuell abonnemangsperiod löpt ut. Du kan se din abonnemangsperiod och förnyelsedatum genom att:

  • Logga in
  • Klicka på Kliniker
  • Klicka på den klinik där du är medlem

Vill du säga upp i förtid kan vi givetvis ordna det, du får då en slutfaktura för återstående tid av ditt abonnemang.

 

Logga in här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng