Jag har inte fått min faktura, vad gör jag?

Om du betalar med faktura får du 14 dagars kredit genom Swedbank Pay. Fakturan skickas till den e-post som du angav vid registreringen av ditt konto på MediCheck.

Kontrollera gärna att fakturan inte har hamnat i din skräppost.

Har du frågor om fakturor och betalningar är du välkommen att höra av dig till kundservice@swedbankpay.se eller ringa 0771-441 000.