Boka specialist
Boka specialist Login English

På vilket apotek kan jag hämta mitt recept, läkemedel?

Du kan hämta ut ditt recept på valfritt apotek i Sverige.

Du kan även få dina läkemedel levererade hem med hjälp av MEDS Apotek.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng