Får jag kvitto för mitt vårdmöte på Medicheck?

Ja, du får ett kvitto för varje vårdmöte du genomför på Medicheck. Du hittar kvittot då du är inloggad under Mina möten och Kvitto/Betalningsinformation.

Gör så här:

• Logga in med BankID
  • Klicka in på Mina möten
  • Klicka in på aktuellt möte
  • Öppna detaljerad information och välj Kvitto/Betalningsinformation i listan

Här ser du betalningsinformation för ditt möte och det gäller som kvitto för din betalning.

Du kan även be din vårdcentral där du är listad att registrera din betalning samt beställa ett frikort åt dig när du har uppnått villkor för det.

Tips: Önskar du skriva ut ditt kvitto går det bra att ta en skärmbild på det och därefter välja att skriva ut bilden.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss. Frikort gäller.