Boka specialist
Boka specialist Login English

Får jag kvitto för mitt vårdmöte på MediCheck?

Ja, du får ett kvitt för varje vårdmöte du genomför på MediCheck. Du hittar kvittot under Mina möten och Betalningsinformation.

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng