Vilka läkemedel kan jag INTE få på recept?

På MediCheck kan du inte få recept för narkotikaklassade läkemedel, beroendeframkallande läkemedel eller läkemedel som kräver fysisk undersökning innan förskrivning. Observera att många vanliga sömnmediciner och hostmediciner är narkotikaklassade.

Föreligger misstanke om ett beroendeproblem så erbjuder MediCheck ett kostnadsfritt möte med en psykiatriker för att reda ut om ett beroende finns.