Extra stöd vid bokning av vaccination

Stöd med bokning för personer med diagnostiserad funktionsnedsättning eller för personer som saknar svenskt personnummer.

Vi hanterar ärenden i turordning. Vi kan inte garantera dig en tid. Vi bokar in tider utifrån tillgång på vaccin. På grund av hög belastning är handläggningstiden längre än vanligt och kan ta upp till några veckor.

Var snäll och fyll i formuläret med dina uppgifter. Notera att din information kommer att kontrolleras. Vid felaktiga uppgifter riskerar du att bli av med din tid för vaccination.

DalarnaHallandSkåneVästra Götaland

Har funktionshinderSaknar svenskt personnummer

Fylls i om du har ett eller fler funktionshinder

Behöver hjälp att boka tidHar bokat en tid och måste boka av

Fylls i om du har en bokad tid