Boka tid
Boka tid Login För företag

Hjärtspecialister för dig som använder Coala Heart Monitor

Här på Medicheck kan du träffa kardiologer direkt via videosamtal. Det är inget krav på remiss och du slipper långa vårdköer. Det är supersmart och integrerat med din Coala.

Hjärtspecialisterna har möjlighet att koppla upp sig mot din Coala Heart Monitor och ge medicinska råd direkt med stöd av dina Coala-mätningar. Du använder enkelt din mobil, surfplatta eller dator för att kommunicera med läkaren.

I samband med samtalet kan du ge specialistläkaren tillgång till dina aktuella och historiska Coala-mätningar,  det är enkelt och smart. Du väljer själv när du inte längre vill dela din data.

Alla läkare på Medicheck är specialister vilket gör att personer med till exempel kroniska sjukdomar erbjuds rätt expertis. Idag är nära 200 specialister anslutna till Medicheck och samtliga läkare har svensk läkarlegitimation och minst fem års klinisk erfarenhet inom sitt specialistområde.

Du väljer själv hjärtspecialist baserat på bland annat språk, kön och erfarenhet. Dina egna önskemål styr. Du kan träffa en och samma specialist över tid om du tycker att ni har en bra relation.

Tjänsten är tillgänglig för alla Coala-abonnenter, såväl Basic som Premium. Du betalar för varje möte med en specialist i enlighet med Medichecks gällande prislista och allmänna villkor.

Logga in här och välj en hjärtspecialist som passar dig

Välj Boka möte och välj kategorin: Kardiolog – Coala Heart Monitor.

Det kostar inget att logga in. Du betalar först vid en eventuell bokning.

Fakta om Coala Heart Monitor

Coala Heart Monitor är en unik svensk innovation som möjliggör självscreening och analys av ditt hjärtljud samt EKG. Coala är en trygghetstjänst enkelt kan hitta tidiga tecken på ett flertal hjärtsjukdomar.

Så fungerar Coala Heart Monitor

Coala Heart Monitor är en trygghetstjänst som kan hjälpa dig att enkelt hitta tidiga tecken på ett flertal hjärtsjukdomar. Genom att placera Coalan mot ditt hjärta i 30 sekunder, följt av en referensmätning med tum-EKG, får du svar i realtid – när och var du vill.

Coala är enkel och intuitiv att använda. Coala kommunicerar direkt med din smart phone som vägleder dig, visar dina resultat och lagrar din personliga journal.

Svaret på analysen visas tydligt direkt på skärmen inom några sekunder. All data sparas, säkert och krypterat. Din data kan du enkelt dela med de läkare och vårdgivare som du valt att ansluta.

Coala är utvecklad för att upptäcka tecken på förmaksflimmer, olika typer av arytmier såsom hjärtklappning och andra tecken på hjärtsjukdomar.

Läs mer på www.coalalife.com