Boka tid
Boka tid Login För företag
Specialistvård online

Så här fungerar Medicheck

Medicheck erbjuder dig som patient regionfinansierade möten där patientavgiften är 100 kronor eller frikort. Detta gäller för sådana ärenden som räknas in i primärvård. Vissa fall, diagnoser och utredningar  (licensläkemedel, läkemedel för ADHD, Liothyroninbehandling för att nämna några) räknas som specialistvård och täcks inte av vårt nuvarande primärvårdsavtal och måste därför finansieras av dig som patient själv. Din behandlande läkare informerar dig i de fall detta gäller. Kostnaden för ett sådan möte är 750 kronor eller 1 150 kronor beroende på mötets natur och innehåll.

1. Logga in säkert

Börja med att logga in. Det gör du enkelt genom att använda BankID. Du kan ladda ner BankID för Apple på AppStore och för Android på Google Play. Du måste ha ett svenskt personnummer för att kunna legitimera dig och för att vi ska kunna föra journal.

2. Boka tid med din specialistläkare

Välj en kategori som bäst beskriver dina besvär eller sjukdom. Det kan till exempel vara problem med magen, astma och allergi, diabetes, hjärt- och kärlsjukdom med flera besvär.

3. Svara på några frågor om dig själv och dina besvär

Vi kommer att ställa några frågor om dig själv och din hälsa. Vi använder hälsoprofilen för att få en tydlig bild av dig och för att du ska träffa rätt specialistläkare.

4. Träffa din specialistläkare

Nu får du träffa din specialistläkare via videosamtal. Om du valt att boka ett framtida möte skickar vi en påminnelse till dig i god tid.

 

Boka tid med specialist

Vi kan hjälpa dig med

Ladda ner vår app

Ladda ner, logga in och välj en specialist som passar dig.