Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Vart kan jag se översikt i ett bokat möte?

När du har ett bokat möte så kan du klicka in på Mina möten för att se information i ärendet. Det går även bra att se denna information efter ett genomfört möte. Klicka in på det aktuella mötet och öppna Detaljerad information om du använder appen. Använder du dator så har du översikten för mötet i överkanten.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng