Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Vart kan jag se min bokning?

För att se dina bokade möten.

Gör såhär:

1. Logga in med BankID
2. Klicka in på Möten

Här ser du dina genomförda och kommande bokningar.
När du har en bokad tid rekommenderar vi att du loggar in i tid för mötet. Läkaren kommer att ringa upp dig.  Det dyker upp en ruta för ert videosamtal, du svarar på den blå luren som blir synlig och ert samtal kommer igång automatiskt.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng