Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Var hittar jag min provremiss?

Du hittar din remiss uppladdad vid din Profil i Visa dokument.

Gör så här:

  1. Logga in med BankID
  2. Klicka in på figuren i övre höger hörn och in på din Profil
  3. Välj Visa dokument, här finns din remiss när den är uppladdad

Här ska din remiss finnas tillgänglig för nedladdning.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng