Boka tid
Boka tid Login För företag

Vad kostar det att få hjälp av en specialistläkare på Medicheck?

Patientavgift per möte med specialistläkare är generellt 100 kronor.

Se undantag på Vilka patientavgifter och avgifter har Medicheck?

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, dietister, psykologer och sjukgymnaster. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Vi samarbetar med

Genom att besöka Medicheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng