Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Vad kostar det att få hjälp av en specialistläkare på MediCheck?

Patientavgift per möte med specialistläkare är 250 kronor. Du kan även använda frikort. Din avgift är frikortsgrundande.

MediCheck är kostnadsfritt för barn upp till 20 år och för personer som är 85 år eller äldre.

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng