Boka specialist
Boka specialist Login För företag

Vad får jag för information om mina vårdärenden?

För varje möte och ärende kan du se följande information:

  • Översikt om ärendet
  • Meddelanden
  • Bilagor
  • Remisser
  • Recept
  • Betalningsinformation
  • Journal

Gör så här:
1. Logga in med BankID
2. Klicka in på Mina möten
3. Klicka in på aktuellt möte

Träffa specialistläkare via videosamtal

Få rätt vård direkt av specialistläkare, psykologer och dietister. Du behöver ingen remiss.

Boka tid här

Våra partners

Genom att besöka MediCheck godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med vår Integritetspolicy.

Stäng