Vilken typ av teknisk utrustning behöver jag för att kunna använda Medicheck?

Just nu finns Medichecks app tillgänglig för iPhone och iPad (iOS v.9.0 eller senare) och Android-telefoner samt surfplattor. Du kan även använda en dator med webbkamera. Observera att du måste använda Google Chrome som webbläsare.
Du behöver också ett mobilt BankID för att logga in och en god internetuppkoppling.

Du behöver ha minst 5 Mbit upp och ned. En snabb och enkel kontroll på din uppkoppling gör du via http://www.bredbandskollen.se/.